Η BMW παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα All Inclusive

Το πρόγραμμα BMW All Inclusive της BMW Financial Services διευκολύνει σημαντικά την απόκτηση μοντέλου της εταιρείας, καθώς εξασφαλίζει χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο 4,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον 0,6% Ν. 128/1975).

Συγχρόνως προσφέρει άτοκα, έως και για 48 μήνες, όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος για το αυτοκίνητο του: ασφάλιση, εγγύηση, service, προστασία δανείου και δόσεων. Ο ενδιαφερόμενος διαμορφώνει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, επιλέγει την προκαταβολή του από 10% και αποπληρώνει σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις.

Όταν ολοκληρωθεί η διάρκεια του προγράμματος απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση η οποία παρέχει μια σειρά από επιλογές: Εξόφληση και απόκτηση μοντέλου BMW, επιστροφή του οχήματος χωρίς άλλες υποχρεώσεις. Εναλλακτικά, απόκτηση ολοκαίνουργιας BMW ανταλλάσσοντας το προηγούμενο μοντέλο με προνομιακούς όρους ή ακόμη και επιμήκυνση της διάρκειας των μηνιαίων αποπληρωμών με αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης με ευνοϊκό επιτόκιο και διάρκεια έως και 36 μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.