Η BMW X2 με αναβαθμισμένο εξοπλισμό από το καλοκαίρι

Η BMW X2 με αναβαθμισμένο εξοπλισμό από το καλοκαίρι

Το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας θα φέρει από το καλοκαίρι στον εξοπλισμό του, μεταξύ άλλων, προβολείς LED στάνταρ, πρόσθετες ζάντες αλουμινίου και προαιρετικό σύστημα πέδησης M Sport .

Οι προβολείς LED θα ενσωματώνουν περισσότερες λειτουργίες. Η προσαρμοζόμενη κατανομή δέσμης φωτός διασφαλίζει βέλτιστο φωτισμό του δρόμου σε αστικές περιοχές, στις εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο και στις στροφές.

Οι εμπρός προβολείς LED θα ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό του compact Sports Activity Coupe. Προαιρετικά, διατίθενται πέντε νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου σε διαστάσεις 18 και 19 ιντσών και δύο νέες εκδόσεις επένδυσης/ταπετσαρίας.

Επιπρόσθετα, το σύστημα πέδησης M Sport που παρέχεται στάνταρ στην BMW X2 M35i θα διατίθεται τώρα προαιρετικά, για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις της BMW X2.

Το σύστημα πλοήγησης Navigation αποκτά Οθόνη Ελέγχου 8,8 ιντσών (Control Display) με επιφάνεια αφής, στη θέση της προηγούμενης έκδοσης 6,5”. Στην έκδοση Navigation Plus, η προβολή θα γίνεται σε διαγώνια οθόνη 10,25 ιντσών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter