Η Βούλτεψη… ξέχασε τους πέντε νεκρούς που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τη Novartis (Video)

Η Βούλτεψη… ξέχασε τους πέντε νεκρούς που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τη Novartis (Video)

Η ΝΔ επιχειρεί με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους να πείσει πως είναι αναγκαία η αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει εκκωφαντικά καθώς ήδη πέντε άνθρωποι, που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα για την πολύκροτη υπόθεση Novartis, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Στο ίδιο… τριπάκι μπήκε, δυστυχώς, και η Σοφία Βούλτεψη, από τον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1. Η βουλευτής της ΝΔ, σε μία προσπάθεια να πείσει πως δεν είναι απαραίτητο το καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων ανέφερε: «Του Μαυρίκου (σ.σ. ο θάνατος) ήταν ατύχημα κανονικότατο. Έχει αποφανθεί σε όλους τους βαθμούς η Δικαιοσύνη. Ήταν ατύχημα. Με βάση αυτό καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης από τον Σαμαρά».

Η επίμαχη φράση στο 2:30 του βίντεο:

Κατ’αρχήν να φρεσκάρουμε τη μνήμη της κ. Βούλτεψη, η οποία παραπληροφόρησε εμμέσως το τηλεοπτικό κοινό, υπενθυμίζοντας πως ο εκδότης του Documento καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό για ένα meme που δεν ήταν καν δικό του αλλά το είχε κάνει retweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όχι για το εάν ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου ήταν δολοφονία ή δυστύχημα

Και τώρα που είπαμε «δυστύχημα», βρισκόμαστε στη… δυσάρεστη θέση, καθώς θα πρέπει προφανώς να πληροφορήσουμε τη Σοφία Βούλτεψη πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος βρήκε τραγικό θάνατο από «περίεργη» ανάφλεξη μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του. Ως εκ τούτου δεν είναι ατύχημα από τη στιγμή που ένας άνθρωπος είναι νεκρός. Ατύχημα είναι όταν κάποιος πέσει και χτυπήσει, όχι αν χάσει τη ζωή του… 

Σε αυτό το μήκος κύματος, θα υπενθυμίσουμε στη Σοφία Βούλτεψη και σε όσους διατείνονται πως η υπόθεση Novartis είναι μία απλή υπόθεση, εντελώς ακίνδυνη και δεν είναι αναγκαίο το καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων, παραθέτοντας τους συνδέσμους από τους πέντε νεκρούς που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την πολύκροτη υπόθεση και να ευχηθούμε… καλή ανάγνωση!

Δείτε επίσης: Πέντε οι νεκροί που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με το σκάνδαλο της Novartis

Αναλυτικότερα:

Ήδη ένας νεκρός στην υπόθεση Novartis – Ο Μαυρίκος ξέπλενε χρήματα για την εταιρεία (Pics)

 Ο μυστηριώδης θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική Οδό

Τρίτος νεκρός που γνώριζε πολλά για τη μαφία του φαρμάκου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter