Η Citroen συνεχίζει το 2019 και το 2020

Η Citroen συνεχίζει το 2019 και το 2020

Στην συνέντευξη τύπου για την έναρξη του Ράλλυ Σαρδηνίας για το WRC, ο Πιέρ Μπουντάρ, (διευθυντής της ομάδας Citroen Racing) επιβεβαίωσε την επέκταση του προγράμματος της και την συνέχεια των συμμετοχών της στο WRC για δύο επιπλέον σεζόν (2019 και 2020).

Παρά την δύσκολη κατάσταση στην οποία ήρθε η ομάδα (μετά την απόλυση του Κρις Μικ στο τέλος Μαΐου) η Γαλλική ομάδα συνεχίζει για δύο ακόμη χρόνια να αγωνίζεται στα δύσκολα τερέν του WRC.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η σύνθεση της ομάδας για το τέλος αλλά και την συνέχεια. Πάντως ο Μπουντάρ θα ήθελε και πάλι τον Οζιέ στην ομάδα: «Αν μου πείτε πως ο Οζιέ είναι διαθέσιμος και μπορεί να ενδιαφέρεται για τη Citroen, τότε φυσικά θα είναι μέσα στις επιλογές μου. Όλοι στο Σέρβις Παρκ θέλουν τον Σεμπαστιάν Οζιέ, και θα χαιρόμασταν πολύ να τον δούμε ξανά στη Citroen. Ξεκίνησε την καριέρα του στα ράλλυ μαζί μας. Είναι Γάλλος, σε γαλλική ομάδα, και θα ήταν μια ωραία ιστορία, αλλά δεν είναι η μόνη μας επιλογή».

Ο Οζιέ αποχώρησε από την ομάδα στο τέλος του 2011 εξαιτίας προστριβών με τον Σεμπαστιάν Λεμπ. Από το 2013 μέχρι τώρα δεν έχει χάσει κανένα παγκόσμιο πρωτάθλημα – ακόμα και πέρσι, που μεταπήδησε από την εργοστασιακή Volkswagen στην ημι-εργοστασιακή M-Sport Ford.

Από την πλευρά του ο Μπουντάρ θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο της επιστροφής του Λεμπ για την χρονιά του 2019: «Πιστεύω ότι δεν θέλει να συμμετάσχει σε όλο το πρωτάθλημα και εμείς δεν θέλουμε να βασιστούμε σε έναν οδηγό που θέλει να κάνει μερικά ράλλυ απλά για να αντικαταστήσει έναν οδηγό» κατέληξε ο Γάλλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter