Η Ducati παρουσιάζει τη Monster 1200 S «Black on Black»

Η Ducati παρουσιάζει τη Monster 1200 S «Black on Black»

H μοτοσικλέτα διαθέτει είτε μαύρη μεταλλική απόχρωση, είτε ματ, ωστόσο, όσοι επιθυμούν, μπορούν να την αποκτήσουν με την κλασική κόκκινη.

Αναφορικά με τις νέες αποχρώσεις, διατηρούν τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, λόγω των κόκκινων λεπτομερειών, αλλά και το απόλυτο στιλ, χάρη στο μαύρο.

Ο κινητήρας είναι ένας Testastrella 11ο DS, ισχύος 147 ίππων στις 9.250 σ.α.λ. με γραμμική επιτάχυνση. Παρέχεται ασφάλεια χάρη στο σύστημα Ride by Wire και τα ABS Cornering, Traction Control και Wheelie Control.

Η έκδοση S ενισχύει τη σπορ προσωπικότητά της, χάρη στο 48mm πιρούνι της Ohlins και του πίσω αμορτισέρ της ίδιας εταιρείας, αμφότερα ρυθμιζόμενα. Η πέδηση αφορά δύο δίσκους 330mm της Brembo εμπρός, που συνεργάζονται με τις δαγκάνες Μ50. Η μοτοσικλέτα διαθέτει ζάντες με σχέδιο Υ, ανθρακονημάτινο εμπρός λασπωτήρα, προβολέα DRL (Daily Running Light) με LED φλας και up and down quickshifter.

Η Monster 1200 S στην έκδοση «Black on Black» θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη του Σεπτέμβρη, με τις τιμές να αρχίζουν από τις 17.390 ευρώ στην ιταλική αγορά.

Πηγή: Ducati

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter