Η Ducati Scrambler Desert Sled πρωταγωνίστρια σε ρεκόρ απόστασης

Η Ducati Scrambler Desert Sled πρωταγωνίστρια σε ρεκόρ απόστασης

Ο 23χρονος Χένρι Κρου έγινε ο νεαρότερος αναβάτης που διένυσε απόσταση πάνω από 88.000 χιλιόμετρα με τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα.

Ο Χένρι Κρου ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο τον γύρο του κόσμου με μια Ducati Scrambler Desert Sled. Αναχώρησε από το Λονδίνο στις 3 Απριλίου 2018 και επέστρεψε στις 19 του φετινού Απριλίου, έχοντας διανύσει συνολικά πάνω από 88.000 χιλιόμετρα.

Η μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε στο Bike Shed London 2019, εκεί όπου παρευρέθηκαν άλλα δύο οχήματα του Ιταλού κατασκευαστή, μία Ducati Scrambler 1100 και άλλη μία Ducati Scrambler Full Throttle, εξατομικευμένες.

Λίγο μετά το πέρας του ταξιδιού, ο Κρου τόνισε. «Η Scrambler Desert Sled ήταν ο ιδανικός σύντροφος και ικανός να αντεπεξέλθει σε κάθε είδους τερέν ή συνθήκη. Ταξιδέψαμε μαζί για πάνω από 88.000 χιλιόμετρα, περνώντας από δρόμους σε μεγάλα υψόμετρα, όπου οι θερμοκρασίες έφταναν τους -7 βαθμούς, έως παραλίες, ερήμους, βουνά και ζούγκλες των 52 βαθμών», ανέφερε και κατέληξε.

«Η μοτοσικλέτα ήταν ισορροπημένη, επιτρέποντάς μου να οδηγώ άνετα στον αυτοκινητόδρομο και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Αναπόφευκτα είχα μερικές πτώσεις, αλλά χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους της μοτοσικλέτας, μπορούσα να τη σηκώσω μόνος μου, δίχως να αντιμετωπίσω προβλήματα ή να υποστώ κάποιες ζημιές που θα με εμπόδιζαν να συνεχίσω».

Πηγή: Ducati

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter