Η Dunlop λανσάρει νέα σειρά ελαστικών για φορτηγά

Η Dunlop λανσάρει νέα σειρά ελαστικών για φορτηγά

Μια νέα σειρά ελαστικών και συγκεκριμένα τα SP346 και SP446, τα οποία προορίζονται για ελαφριάς χρήσης φορτηγά, λανσάρει η Dunlop.

Τα συγκεκριμένα ελαστικά έχουν κατασκευαστεί για να προσφέρουν υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση, καλύτερα επίπεδα πρόσφυσης και μεγαλύτερη αντοχή σε όλες τις συνθήκες.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει 10 ελαστικά SP346 κινητήριου άξονα και 10 ελαστικά SP446 άξονα διεύθυνσης, τα οποία αντεπεξέρχονται παράλληλα των αναγκών ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.

Ο σχεδιασμός 3PMSF (3-Peak-Mountain-Snowflake) εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση τον χειμώνα, βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης, χαμηλή κατανάλωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα ελαστικά SP346 (άξονας διεύθυνσης) και SP446 (κινητήριος άξονας) αντικαθιστούν τη σειρά SP344 και SP444 και διατίθενται σε έξι διαστάσεις με διάμετρο 17,5 ιντσών και άλλες τέσσερις με διάμετρο 19,5 αντίστοιχα, δημιουργώντας μια σειρά με σύνολο 20 νέων ελαστικών.

Αξίζει να τονιστεί, πως η επιφάνεια του πέλματος βελτιώνεται σημαντικά με το SP346, τη στιγμή που η εξοικονόμηση καυσίμων, η πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα και τα επίπεδα δείκτη θορύβου μειώνονται αντίστοιχα από E σε D, D σε C και από δείκτη δύο κυμάτων σε έναν.

Πηγή: Dunlop

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter