Η Dunlop θα εφοδιάζει ξανά τη BMW στο FIM Endurance

Η Dunlop θα εφοδιάζει ξανά τη BMW στο FIM Endurance

Η γερμανική εταιρεία επιστρέφει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, επιλέγοντας την Dunlop ως προμηθευτή ελαστικών, με την επιστροφή να αφορά εργοστασιακή συμμετοχή και το μοντέλο να είναι μια S1000 RR.

Στο παρελθόν, η BMW είχε στηρίξει ιδιώτες αναβάτες και με την επιστροφή της στο παραπάνω πρωτάθλημα, επέλεξε την Dunlop, η οποία είναι η πιο πετυχημένη εταιρεία στον θεσμό, έχοντας υποστηρίξει ομάδες όπως οι Suzuki Endurance Racing Team και GMT94 Yamaha, που μπόρεσαν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα, τη σεζόν 2018-19, η νικήτρια ομάδα του Superstock Endurance World Cup, η Moto AIN, επέλεξε και αυτή ελαστικά Dunlop.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία ελαστικών έχει αποκομίσει μεγάλη εμπειρία με την ΒΜW. Πέρυσι, ο Πίτερ Χίκμαν επέλεξε την Dunlop σε μια περίοδο πολλών ρεκόρ, αλλά και νικών στο Μακάο και στον αγώνα Isle of Man TT Senior. Στον τελευταίο, σημειώθηκε ρεκόρ γύρου 218 χ.α.ω. μέσης ωριαίας ταχύτητας.

Η επίδοση, που σημειωτέον είναι ακατάρριπτη, σημειώθηκε με μια BMW S1000 RR παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται στο EWC.

Πηγή: Dunlop

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter