Η εικονική πραγματικότητα Μητσοτάκη ενώπιον της ΕΚΤ

Η εικονική πραγματικότητα Μητσοτάκη ενώπιον της ΕΚΤ

Δεν είχε και δύσκολο ακροατήριο χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έβαλε τα καλά του, ξυρίστηκε, σενιαρίστηκε και μίλησε στους ευρωπαίους τραπεζίτες που ήρθαν να συσκεφθούν ως ΕΚΤ.

Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και βέβαια θα δήλωσαν τη χαρά τους, την ικανοποίησή τους που κάποια στιγμή παρέλαβαν χρεωμένη χώρα και την άφησαν κενή περιεχομένου. Δεν είναι τυχαία και η χαρά της Κριστίν Λαγκάρντ στο “X” (πρώην Twitter)!

Όλα ξεπουλήθηκαν, αρμέχτηκε ο λαός, «δουλεμπόριο» εργαζομένων. Τα κοσμήματα του στέμματος πουλήθηκαν στους έξω παρέχοντας κέρδη και μοχλούς πίεσης και έως ότου λήξει και η δεύτερη τετραετία του Μητσοτάκη θα έχουν δώσει και τα πόμολα.

Μέσα στη χαρά χθες το club του ξεζουμίσματος αφού όλα δουλεύουν για το κέρδος του.

Εκεί που έδωσε τα ρέστα ο πρωθυπουργός (σχήμα λόγου) ήταν για την όμορφη Αθήνα που έχει αναζωογονηθεί από τις στάχτες και τώρα υπέρλαμπρη καμαρώνει.

Ξέχασε ο πρωθυπουργός πως έληξε ο β’ γύρος των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, ίσως και να μην θέλει να το θυμάται. Ξέχασε που έφαγε μαύρο αυτός και ο ανιψιός του που παρέλαβε πρωτεύουσα σε κρίση και την παρέδωσε φτωχότερη…

«Αν περπατήσετε σήμερα στην Αθήνα, θα μπορέσετε να νιώσετε τον παλμό μιας χώρας που ανθεί, προσελκύοντας επενδυτές σε όλους τους τομείς» είπε ο αξιοσέβαστος πρωθυπουργός που είδε και εξωγήινο στον Υμηττό.

Μόνον να μην κάνουν τον κόπο να πάνε σε γειτονιές στην Αθήνα, να μην τις περπατήσουν. Να μην πάνε Ομόνοια ή να ανέβουν Σταδίου. Να μην πάνε κάτω από την Ομόνοια όπου η βρώμα, τα χαλασμένα και σπασμένα πεζοδρόμια, τα κλειστά μαζαγιά και τα φαντάσματα των κτιρίων που χάσκουν μετά τα μνημόνια δίνουν το στίγμα του τρίτου κόσμου…

Μην το παιδέψουμε…

Ο Μητσοτάκης μίλαγε σε ευκολόπιστο -όσο γίνεται- ακροατήριο.

‘Όλα είναι καλά όταν τα κέρδη τους πάνε ψηλά, όλα είναι χάλια όταν πέφτουν…

Ένα θαύμα είναι η Ελλάδα όταν με απάτητα παπούτσια μπαίνεις σε λιμουζίνα για να πας στο resort…

Ας δώσουν σε όλους αυτούς από 700 ευρώ να βγάλουν το μήνα, φως, νερό, τηλέφωνα, φαΐ, παιδιά, νοίκι…

Με 700 ευρώ ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια δεν παίρνουν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter