Η επιστολή του Documento στο Facebook για το Fake News του συνεργάτη τους «Ellinika Hoaxes»

Μετά το Fake News που δημοσίευσε το «Ellinika Hoaxes» σχετικά με ρεπορτάζ του documentonews.gr, το Documento κοινοποίησε επιστολή προς το Facebook, με το οποίο συνεργάζεται.

Στην συγκεκριμένη επιστολή επισημαίνεται ότι: «Η συγκεκριμένη δημοσίευση ΔΕΝ αποτελεί ούτε Fake News, ούτε Hoax και σας παραθέτουμε τον σύνδεσμο της πραγματικής είδησης - απάντησης καταδεικνύοντας το εσφαλμένο της σήμανσης.

Διαβάστε ακόμη: Αποκαλύπτουμε με αποδείξεις την πρωτοφανή αθλιότητα των «Ellinika Hoaxes» κατά του Documento - Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη

Αιτούμεθα ΑΜΕΣΑ:

  1. Την επαναφορά των στοιχείων οργανικότητας της δημοσίευσης στη Σελίδα του οργανισμού στο Facebook.
  2. Την αφαίρεση της “παράβασης” της Σελίδας @documentonews.gr από το τμήμα “Ποιότητα Σελίδας”.
  3. Την επαναφορά του αρίστου της αξιολόγησης της Σελίδας στο Facebook, όπου και βρισκόταν πριν από τη σήμανση της συγκεκριμένης είδησης.
  4. Την άμεση ενημέρωση του Οργανισμού DocumentoNews από το Facebook αναφορικά με το status της Σελίδας @documentonews.gr.
  5. Την ΑΜΕΣΗ επανόρθωση και τον αποχαρακτηρισμό ως “ψευδούς είδησης” από τον οργανισμό Ellinika Hoaxes καθώς και γραπτή δήλωση επανόρθωσης για το συγκεκριμένο τους λάθος ώστε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αντίστοιχα μέσα.

Το DocumentoNews προτίθεται να προχωρήσει σε αγωγή για εκδικητική προσπάθεια απαξίωσης της εφημερίδας και του site ενώ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.