Η επιστροφή του τραγουδιστή Παντελή Θεοχαρίδη σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης

Η επιστροφή του τραγουδιστή Παντελή Θεοχαρίδη σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης
Ο Παντελής Θεοχαρίδης με τον ποιητή Γιώργο Χρονά
Οχτώ χρόνια είχε να εμφανιστεί στην πόλη του ο Παντελής Θεοχαρίδης, ο τραγουδιστής των μεγάλων συνθετών και των ποιητών που ηχογράφησε σε α’ εκτέλεση με τη φωνή του τη «Μικρή πατρίδα» των Γιώργου ΑνδρέουΠαρασκευά Καρασούλου. Για την Αθήνα ούτε λόγος, βέβαια, αν και στο άμεσο πρόγραμμα του ακριβοθώρητου Θεοχαρίδη είναι το κλείσιμο εμφανίσεων και στην πρωτεύουσα.
Από σήμερα και για ακόμη μία Παρασκευή (18 και 25/11) ο Παντελής Θεοχαρίδης θα τραγουδήσει στο «Καφωδείο Ελληνικό», μια μουσική σκηνή με ιστορία, απ’ την οποία έχουν περάσει όλοι οι συνάδελφοί του, οι υπεύθυνοι για τη λεγόμενη «σχολή της Θεσσαλονίκης» στο ελληνικό τραγούδι.
Θα ακουστούν κομμάτια από τις συνεργασίες του με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Χρήστο Λεοντή, τη Λένα Πλάτωνος, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, τον Μανώλη Ρασούλη, τον Γιώργο Καζαντζή, τον Γιώργο Σταυριανό, όπως και τραγούδια από τις συναντήσεις του με νεότερους δημιουργούς, αλλά και από το ευρύτερο φάσμα του παραδοσιακού και λαϊκού τραγουδιού.
Μαζί του θα είναι ο πιανίστας και ενορχηστρωτής Σάκης Κοντονικόλας, ο Μανώλης Μπάσης στο μπουζούκι και ο Κώστας Φωστηρόπουλος στο ακορντεόν.
Καφωδείο Ελληνικό Upstairs, Ελ. Βενιζέλου 45, Θεσσαλονίκη
Κρατήσεις: 231 027 9159
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter