Η έρευνα του Documento για τον κορονοϊό από το Φεβρουάριο του 2020 που καταρρίπτει τα ψεύδη Γκάλγκου

Η έρευνα του Documento για τον κορονοϊό από το Φεβρουάριο του 2020 που καταρρίπτει τα ψεύδη Γκάλγκου

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Documento προσπάθησε σήμερα o πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Initiative Media, Μιχάλης Γκάλγκος στην Εξεταστική Επιτροπή για το «σκάνδαλο Πέτσα», αλλά δυστυχώς για τον ίδιο τα δημοσιεύματα του Documento υπάρχουν στο διαδίκτυο για να καταρρίψουν τις συκοφαντίες του.

Ο κ. Γκάλγκος υποστήριξε ότι το Documento εξέπεμπε μηνύματα που αμφισβητούσαν τον κορονοϊό και την πανδημία και για το λόγο αυτό αποκλείστηκε το Documento.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο η δημοσιογραφική δουλειά που είχε κάνει το Documento σε ότι αφορά την πανδημία και την ορθή ενημέρωση του κόσμου υπάρχει και μπορεί κανείς να τη βρει εύκολα στο διαδίκτυο. Ήταν 29 Φεβρουαρίου του 2020 όταν το Documento στο Φύλλο με αριθμό 172 δημοσίευε μία έρευνα με τίτλο «Φάκελος Κορονοϊός». Η έρευνα είχε «χτύπημα» και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και περιείχε μία σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις για τον κορονοϊό, πολύ πριν το lock down στη χώρα μας το οποίο αποφασίστηκε δύο βδομάδες μετά.

Συγκεκριμένα στη σελίδα 24 το Documento είχε ρεπορτάζ με τίτλο «20 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον κορονοϊό» και υπότιτλο: «Ότι θέλετε να μάθετε, από τα συμπτώματα έως το εμβόλιο και οι προφυλάξεις».

Στο δημοσίευμα η εφημερίδα υποστήριζε πως «η σωστή ενημέρωση είναι ασπίδα απέναντι στα fake news» ενώ παρουσίαζε πληροφορίες με βάση όλα όσα έλεγαν οι ειδικοί στο εξωτερικό ακόμη και για το εμβόλιο. Με απλά λόγια όχι μόνο δεν διακινούσε fake news το Documento για τον κορονοϊό όπως υποστήριξε ψευδώς ο Μιχάλης Γκάλγκος αλλά είχε προειδοποιήσει εγκαίρως και με βάση όσα έλεγαν οι επιστήμονες τον κόσμο ώστε να είναι ενημερωμένος και να μην ασπάζεται «ψεκασμένες θεωρίες» ότι δήθεν δεν υπάρχει κορονοϊός κτλ.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:



Διαβάστε επίσης:

Ο Κάτσης απέδειξε το στήσιμο της λίστας Πέτσα: Σε δεινή θέση ο Γκάλγκος για τον αποκλεισμό του Documento

Ομολογία Γκάλγκου στην Εξεταστική: Πρόταση Μαξίμου ο αποκλεισμός του Documento-Υπόνοιες για πλαστογραφία από Ραγκούση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter