H εξατομικευμένη Quattroporte GranLusso στη Σαγκάη

H εξατομικευμένη Quattroporte GranLusso στη Σαγκάη

Την εξατομικευμένη Quattroporte GranLusso ONE OF ONE παρουσίασε στη Σαγκάη η Maserati, ένα όχημα το οποίο εναρμονίστηκε με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη του. 

Αυτός είναι ο αρχισυντάκτης του T-Magazine, Ξουάν Φενγκ, που έλαβε μέρος και αυτός στην επιλογή των εξαρτημάτων και τη διαρρύθμισή τους.

Το όλο πρότζεκτ επιμελήθηκαν, τόσο ο αρχισυντάκτης του παραπάνω περιοδικού, όσο και το Maserati Centro Stile, με το εξωτερικό του οχήματος να έχει ειδική απόχρωση ανοικτού μπλε και άλλων χαρακτηριστικών, που αποτυπώνουν τον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής του Φενγκ.

Αναφορικά με το εσωτερικό, αποτελεί συνδυασμό παραδοσιακού μαύρου και απόχρωσης Bianco Ghiaccio. Το κάτω μέρος του ταμπλό, οι ταπετσαρίες των θυρών και τα καθίσματα, έχουν διτονία, ενώ οι πλάτες των θέσεων έχουν ειδικό σχεδιασμό ραφής. Το δέρμα κάνει φυσικά την εμφάνισή του στο εσωτερικό, με τη ραφή στις ταπετσαρίες των θυρών και του πάνω μέρους του ταμπλό, να συνδυάζονται με το ανοικτό μπλε του εξωτερικού.

Η κεντρική κονσόλα, το πλαίσιο του ταμπλό και τα πάνελ των θυρών έχουν κατασκευαστεί από 100% φυσικά επιστρώματα ξύλου και συνδυάζονται όμορφα με την εξωτερική απόχρωση. Αυτό το υλικό εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο.

Τέλος, το Maserati Centro Stile, δημιούργησε για τον Ξουάν Φενγκ δύο αποκλειστικές εκδόσεις ταπέτων. Η μία είναι απόχρωσης Bianco Ghiaccio για να ταιριάξει με το εσωτερικό και η άλλη, η Blu Indigo για να αντιστοιχεί με το εξωτερικό.

Πηγή: Maserati

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter