H FCA (FIAT) δημιουργεί τη σειρά ντοκιμαντέρ «What’s Behind»

H FCA (FIAT) δημιουργεί τη σειρά ντοκιμαντέρ «What’s Behind»

Μέσω μιας σειράς ντοκιμαντέρ, η FIAT δίνει την ευκαιρία στους φίλους του αυτοκινήτου, να μάθουν πολλά από τα μυστικά ενός οχήματος και τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης.

Την ευκαιρία να δουν και να διαπιστώσουν τι ακριβώς χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να κατασκευαστεί και με τι ακριβώς εξοπλίζεται, δίνει η FCA. Δημιούργησε τη σειρά ντοκιμαντέρ «What’s Behind», αποκαλύπτοντας στο ευρύ κοινό τον μαγικό κόσμο της έρευνας και της εξέλιξης των νέων αυτοκινήτων.

Στη σειρά διαφαίνονται οι έλεγχοι που γίνονται σε διάφορα συστήματα και άλλα πολλά, όπως τι ακριβώς συμβαίνει στις δοκιμές του Άριεπλογκ της Σουηδίας και τις ακραίες συνθήκες, στην έρημο της Νοτίου Αφρικής, αλλά και στα κέντρα εξέλιξης του ομίλου, όπως είναι το Μπαλόκο στο Μιλάνο και το Ορμπασάνο στο Τορίνο.

Η FCA φέρνει τις κάμερές της στα παρασκήνια, αποκαλύπτοντας ένα κόσμο τεχνολογίας, προόδου και εξέλιξης, ενώ από τα ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα εργαστήρια, οι πίστες, τα εργοστάσια και όλα όσα λειτουργούν μαζί για την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, χαμηλών εκπομπών, μειωμένης κατανάλωσης, που είναι ταυτόχρονα, ισχυρό, αποδοτικό και ασφαλές.

Πηγή: FCA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter