Η Ford παρούσα στη Φρανκφούρτη με τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της

Η Ford παρούσα στη Φρανκφούρτη με τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της

Η εταιρεία παρουσιάζει στην ΙΑΑ τα οχήματα που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω αύξηση της ηλεκτροκίνησης καθώς σε λίγα χρόνια, το 50% των πωλήσεων θα αφορά ηλεκτροκίνητα.

Μεταξύ άλλων, τα μοντέλα πο ξεχωρίζουν είναι:

-Το νέο Kuga Plug-In Hybrid και το πρώτο με ήπια υβριδικά, αυτοφορτιζόμενα υβριδικά και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης.

-Το νέο Explorer Plug-In Hybrid (7θέσιο SUV) και το νέο Tourneo Custom Plug-In Hybrid (8θέσια επιβατική έκδοση) – και τα δύο με δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης, σε συνδυασμό με την αυτονομία που προσφέρει ένας συμβατικός κινητήρας εσωτερικής καύσης.

-Το νέο Puma EcoBoost Hybrid (κόμπακτ crossover), με προηγμένη ήπια υβριδική τεχνολογία για μειωμένες εκπομπές CO2, βελτιστοποιημένη απόδοση και κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά. Στην Έκθεση της Φρανκφούρτης πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και η έκδοση Titanium X.

-Το Ford Mondeo Hybrid wagon, με αυτοφορτιζόμενο, πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης με ηλεκτροκινητήρα και βενζινοκινητήρα, που αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση έναντι των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα για αθόρυβη λειτουργία στην πόλη.

Το νέο, εμπνευσμένο από τη Mustang πλήρως ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της Ford θα κυκλοφορήσει το 2020, με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης και ηλεκτρική αυτονομία 600 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το πρωτόκολλο World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

Εύκολη και γρήγορη φόρτιση

Η Ford θα συνεργαστεί μεέξι προμηθευτές ενέργειας σε όλη την Ευρώπη, επιταχύνοντας τις διαδικασίες φόρτισης. Η λύση του επιτοίχιου φορτιστή για παράδειγα, θα προσφέρει έως και 50% περισσότερη ισχύ φόρτισης από μια οικιακή πρίζα, ενώ από εκεί και πέρα, θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να εντοπίζουν εύκολα τους σταθμούς φόρτισης, να καθοδηγούνται προς αυτούς, αλλά και να πληρώνουν τις υπηρεσίες φόρτισης που θα απολαμβάνουν. Αυτό θα γίνεται μέσω μιας νέας εφαρμογής για smartphone και tablet.

Go Electric

Κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες, γνωρίζοντας σε προσομοιωτή την επιτάχυνση πχ. που προσφέρει ένα ηλεκτρικό όχημα. Από εκεί και πέρα, η ευρωπαϊκή περιοδεία του προγράμματος θα συνεχιστεί σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Μ. Βρετανία για το υπόλοιπο 2019, έως και τις αρχές του 2020.

Πηγή: Ford

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter