H γαλάζια Χριστοφιλοπούλου αναμασά «παλιές συνταγές» μπροστά στον τρόμο για την κρίση των πολιτών (Video)

H γαλάζια Χριστοφιλοπούλου αναμασά «παλιές συνταγές» μπροστά στον τρόμο για την κρίση των πολιτών (Video)

Τη γραμμή της αποσταθεροποίησης της χώρας αναπαρήγαγε η υποψήφια ευρωβουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε περίπτωση που οι πολίτες γυρίσουν τη πλάτη στη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, λέγοντας μάλιστα, ότι ο Μητσοτάκης «έχει δαιμονοποιηθεί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Συγκεκριμένα, η κ. Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στο Σκάι, ανέφερε ότι «θέλουμε μία κυβέρνηση που παίρνει μέτρα και προσπαθεί ή θέλουμε μία κυβέρνηση αποσταθεροποιημένη, η οποία μετά τις ευρωεκλογές θα ακούει ακόμη περισσότερη τοξικότητα, από αντιδράσεις;»

Επαναφορά του αφηγήματος για αριστερό και δεξιό λαϊκισμό

Επίσης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμφανώς φοβισμένη, από το ενδεχόμενο της μεγάλης εκλογικής συρρίκνωσης του κυβερνώντος κόμματος, επανέφερε το αφήγημα περί λαϊκιστικών δυνάμεων και εξ αριστερών και εκ δεξιών. Συγκεκριμένα, είπε ότι «ο λαϊκισμός συναντιέται. Και ο αριστερός λαϊκισμός του κ. Κασσελάκη και ο δεξιός λαϊκισμός του κ. Βελόπουλου», μιλώντας παράλληλα για λεφτόδεντρα και ταξίματα, από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τρομοκράτηση της κοινωνίας η γραμμή του Μαξίμου

Η γραμμή του Μαξίμου για την τρομοκράτηση των πολιτών, αποτυπώνει τον πανικό που επικρατεί στην ηγεσία της γαλάζιας παράταξης, για τα δημοσκοπικά ευρήματα, τα οποία δείχνουν μεγάλη πολιτική φθορά.

Άλλωστε τον τόνο του εκφοβισμού των πολιτών, τον έδωσε και χθες ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε στο Talk 98.9, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ότι «εάν οι πολιτικοί συσχετισμοί επιτρέπουν στην αντιπολίτευση, ότι μπορεί να ξεκινήσει μία εκστρατεία για να ρίξει την κυβέρνηση, από την επομένη θα έχουμε απεργίες, διαδηλώσεις, φασαρίες, σκανδαλολογίες, που τα έχουμε αφήσει πίσω. Αυτά κάποια στιγμή οι αγορές θα τα δουν. Οι αγορές το πολιτικό ρίσκο το μετρούν οικονομικά».

Διαβάστε επίσης:

Τα… ακροκεντρώα «παράσημα» της Εύης Χριστοφιλοπούλου

Ο Ανδρουλάκης πάντα εκ των υστέρων και με χρονοκαθυστέρηση για Καϊλή και Χριστοφιλοπούλου

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Προσχώρησε στη ΝΔ η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

ΝΔ: Η τριάδα του πρώην ΛΑΟΣ Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης θα τρέξει την υποψηφιότητα Μπελέρη – «Είμαστε παλιόφιλοι»

Κύρτσος: Μπακογιάννη και Μητσοτάκης κατεδάφισαν τη βαλκανική πολιτική της Ελλάδας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter