Ο Ανδρουλάκης πάντα εκ των υστέρων και με χρονοκαθυστέρηση για Καϊλή και Χριστοφιλοπούλου

Ο Ανδρουλάκης πάντα εκ των υστέρων και με χρονοκαθυστέρηση για Καϊλή και Χριστοφιλοπούλου

Κάτι περίεργο συμβαίνει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη που κατά κάποιο τρόπο ξέρει, γνωρίζει, μυρίζεται και δεν μιλάει.

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο τον προλαβαίνουν οι εξελίξεις ρίχνει κάτι μπαταριές στον αέρα και μετά σιωπή ή απλά παίρνει το λόγο όταν στριμώχνεται.

Αυτό συνέβη με την υπόθεση Καϊλή που την διατηρούσε στο κόμμα, αν και προφανώς ήξερε, όπως ο ίδιος δήλωνε.

Τι είχε δηλώσει τότε;

«Το σύστημα εξουσίας της ΝΔ χρησιμοποιούσε ως “δούρειο ίππο” την κ. Καϊλή. Είχε τις ίδιες αγωνίες με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ για τις υποκλοπές και την επιτροπή Pega». Αυτό είχε πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, όταν είχε κληθεί να σχολιάσει τις εξελίξεις μετά το ξέσπασμα του Qatar Gate.

Μάλλον ο κ. Ανδρουλάκης έχει πάρει καρμπόν τις δηλώσεις του όταν φυλλοροεί το ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή όπως θέλουν να το λένε, προς τη Νέα Δημοκρατία.

Τώρα τα ίδια λέει για την Εύη Χριστοφιλοπούλου που τα ήξερε αλλά δεν μίλαγε. Τώρα που η κυρία Χριστοφιλοπούλου ασπάστηκε επισήμως τη Νέα Δημοκρατία.

Της αναγνωρίζει το δικαίωμα να πάει όπου θέλει -ανθρώπινο δικαίωμα είναι- αν και όλοι θα αναρωτιούνται πως μία «σοσιαλίστρια» (που κατηγορούσε μάλιστα τον Τσίπρα για Δεξιό) χώνεται στα άδυτα του μητσοτακικού νεοφιλελευθερισμού, φλερτάρει για χρόνια και δεν αποφασίζει έγκαιρα το κόμμα να αποκοπεί από τους Δούρειους Ίππους.

Τελικά ο ίδιος αναγνωρίζει αυτό που όλοι βλέπουν…

Ερώτηση: Μήπως να μας έλεγε από τώρα για όσους μένουν;

 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις Χριστοφιλοπούλου – «Να μην ψάχνει δικαιολογίες…»

Politico: Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του Qatargate εξακολουθούν να εργάζονται μέσα στο Κοινοβούλιο της ΕΕ

ΑντιΠΑΣΟΚ σύμμαχοι Μητσοτάκη, πρώην στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter