ΠΑΣΟΚ: Στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις Χριστοφιλοπούλου – «Να μην ψάχνει δικαιολογίες…»

ΠΑΣΟΚ: Στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις Χριστοφιλοπούλου – «Να μην ψάχνει δικαιολογίες…»

Αντεπιτίθεται η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη στην πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου που προσχώρησε στη ΝΔ.

Σε ερώτηση του documentonews.gr σχετικά με τα «πυρά» που εξαπολύει η πρώην βουλευτής και πανεπιστημιακός εναντίον της ηγεσίας, απαντά με δηκτικό τρόπο κορυφαίο στέλεχος, που βρίσκεται στο στενό πυρήνα του επιτελείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Η δήλωση που ουσιαστικά αναδεικνύει σαν καιροσκοπικά τα κριτήρια της προσχώρησής της στο γαλάζιο στρατόπεδο και απαξιώνει την πολιτική επιλογή της. Παράλληλα, προβάλλει ότι λίγα χρόνια πριν η Εύη Χριστοφιλοπούλου κατηγορούσε τη ΝΔ…

«Πώς σχολιάζετε δήλωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου ότι το ΠΑΣΟΚ περιχαρακώνεται σε παλιού τύπου μηχανισμούς;», ήταν η ερώτηση του documentonews.gr.

Η απάντηση του κορυφαίου στελέχους της Χαριλάου Τρικούπη είναι η εξής: «Να μας εξηγήσει η κυρία Χριστοφιλοπούλου τι εννοεί και να μην ψάχνει δικαιολογίες για να υπερασπιστεί τη μεταπήδησή της στη Νέα Δημοκρατία ενώ λίγα χρόνια πριν την κατηγορούσε…».

Διαβάστε επίσης:

ΑντιΠΑΣΟΚ σύμμαχοι Μητσοτάκη, πρώην στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Προσχώρησε στη ΝΔ η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Θετική στάση επί της αρχής από το ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ-Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Εσωκομματικές πιέσεις σε Ανδρουλάκη για την καταψήφιση του νομοσχεδίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter