El Pais: «Αόρατα θύματα στη Γάζα οι ηλικιωμένοι»

El Pais: «Αόρατα θύματα στη Γάζα οι ηλικιωμένοι»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Μετά από έργα αξίας 1,4 δισ. ευρώ, ο Σηκουάνας θα είναι κατάλληλος για κολύμπι κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες;». Αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν οι αθλητές θα μπορέσουν τελικά να βουτήξουν στον Σηκουάνα χωρίς κίνδυνο. Στη Liberation διαβάζουμε: «”Αισθανόμαστε σαν τον φτωχό συγγενή”». Οι ψαράδες ζητούν να ακουστεί το δικό τους.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Επανεξέταση της συνεργασίας με την Κίνα». Μετά τις πρόσφατες ύποπτες υποθέσεις κατασκοπείας, η ομοσπονδιακή υπουργός Παιδείας και Έρευνας Μπεττίνα Σταρκ-Βάτζινγκερ (FDP) κάλεσε τα πανεπιστήμια να επανεξετάσουν πιθανά έργα συνεργασίας με την Κίνα. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Τι έρχεται στις Ευρωεκλογές του 2024». Πώς θα μπορούσε μια ισχυρή δεξιά να αλλάξει την ΕΕ;

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Πολλές αστικές υποθέσεις – και μια ομοσπονδιακή έρευνα – υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία της Tesla “καλεί τους οδηγούς να εμπιστεύονται υπερβολικά τον αυτοματισμό”».. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Η Ολυμπιακή φλόγα σαλπάρει από την Ελλάδα προς τη Γαλλία». Ένα φανάρι που μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα του 2024 απέπλευσε από την Ελλάδα για τη Γαλλία με ένα ιστιοφόρο του 19ου αιώνα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Thames Water: Ανεβάζει το σχέδιο δαπανών σε σχεδόν 20 δισ. λίρες». Η προβληματική εταιρεία κοινής ωφέλειας ζητά από τη ρυθμιστική αρχή να εγκρίνει υψηλότερες δαπάνες παράλληλα με πιθανή αύξηση λογαριασμών. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «» ..

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «H Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές». «Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια», δήλωσε η Μελόνι.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Αόρατα θύματα στη Γάζα οι ηλικιωμένοι». Στη Γάζα, μόνο το 4,7% του πληθυσμού είναι άνω των 60 ετών. Ωστόσο, οι ηλικιωμένοι αντιπροσωπεύουν το 7% των νεκρών, γεγονός που καταδεικνύει ότι έχουν γίνει μία από τις ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον πόλεμο.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Δεν παραιτείται ο Πέδρο Σάντσεθ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Εμείς σκοτώσαμε άνθρωπο, οι άλλοι είναι φλώροι…» – Ανατριχιαστικοί διάλογοι των χούλιγκαν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter