Μαρτυριάρης και ο Βορίδης μετά τη Χριστοφιλοπούλου – «Έδωσε» τον τακτικισμό της ΝΔ με την επιλογή Μπελέρη (Video)

Μαρτυριάρης και ο Βορίδης μετά τη Χριστοφιλοπούλου – «Έδωσε» τον τακτικισμό της ΝΔ με την επιλογή Μπελέρη (Video)

Μετά την ωμή παραδοχή της Εύης Χριστοφιλοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι η ένταξη του Φρέντη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, έγινε για να σταματήσει η διαρροή γαλάζιων ψηφοφόρων σε κόμματα δεξιά της ΝΔ, ήρθε να επιβεβαιώσει τον τακτικισμό της κυβέρνησης και ο Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, για τη γιγάντωση δεξιότερων κομμάτων από τη ΝΔ, (λόγω της στροφής του κυβερνώντος κόμματος προς το «εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ»), ο υπουργός Επικρατείας είπε, «αναρωτιέμαι, αυτός που σήμερα σκέφτεται εάν θα ψηφίσει Βελόπουλο, έχει τον Φρέντι τον Μπελέρη υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, τον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας», ώστε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την προστασία των αρχών του κράτους δικαίου.

Μάλιστα, αφού ο κ. Βορίδης συνέδεσε ανοιχτά την υποψηφιότητα Μπελέρη με την διαρροή γαλάζιων ψηφοφόρων σε δεξιότερα κόμματα, δημοσιογράφος του είπε ότι «λέτε μόνοι σας ότι τον βάλατε για να κόψετε την δεξιά δεξαμενή, όπως είπε υποψήφιά σας».

Σημειώνεται, ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής της γαλάζιας παράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου είχε αναφέρει ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη, ενσωματώνει τη δεξιά πλευρά του κυβερνώντος κόμματος. Τότε προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία μιλούσαν για ψηφοθηρικές λογικές από την μεριά της κυβέρνησης, η οποία βάζει το κομματικό συμφέρον πάνω από ευαίσθητα εθνικά ζητήματα.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter