Η Goodyear παρουσιάζει το νέο ελαστικό Eagle F1 Asymmetric 5

Η Goodyear παρουσιάζει το νέο ελαστικό Eagle F1 Asymmetric 5

Το ασφάλτινο ελαστικό τελευταίας γενιάς, Eagle F1 Asymmetric 5, το οποίο διαθέτει τεχνολογία Ultra High Performance (UHP) και υπόσχεται άριστο χειρισμό και απόδοση τόσο σε βρεγμένο, όσο και σε στεγνό οδόστρωμα, παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία. 

Οι καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για βελτιωμένο φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, συνδυάζονται με την άνεση, τις επιδόσεις και την απουσία μεταφοράς θορύβου από τον δρόμο στην καμπίνα.

Κλειδί για αυτό, αποτελεί μια ειδική ένωση από την Goodyear, που επιτρέπει στο ελαστικό να ανταποκρίνεται στις βρόχινες συνθήκες, δίχως να θυσιάζονται η αντοχή και η απόδοση στο στεγνό. Το φαρδύ πέλμα έχει σχεδιαστεί να επεκτείνεται κατά την πέδηση και από τη στιγμή που η επαφή του θυμίζει ελαστικό αγώνων, οι αποστάσεις ακινητοποίησης είναι κατά 4% μικρότερες συγκριτικά με το Eagle F1 Asymmetric 3.

Η Goodyear επικεντρώθηκε στη μείωση της κάμψης στο πέλμα, καθώς ασκούνται πλευρικές δυνάμεις. Ως εκ τούτου, βελτιστοποιούνται οι επιδόσεις, περιστροφή, πρόσφυση και επιτάχυνση στο στεγνό οδόστρωμα.

Μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2019, η εταιρεία θα παρουσιάσει 51 διαστάσεις και άλλες δέκα μεταξύ του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου. Οι διαστάσεις έχουν διάμετρο 17-22 ιντσών, πλάτος 205-315mm και προφίλ 50 έως 25 διαστάσεις για αυτοκίνητα όπως τα Volkswagen Golf, Mercedes C-Class, BMW 3, καθώς και σε βασικές εκδόσεις της Porsche 911.

Πηγή: Goodyear

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter