Η Goodyear προμηθευτής του Ομίλου SJL

Η Goodyear προμηθευτής του Ομίλου SJL

Η Goodyear καλύπτει τις ανάγκες του ομίλου SJL σε ελαστικά και τηλεματική διαχείρισή του για την Ισπανία και Βόρεια Αφρική.

Ο Όμιλος SJL της Ισπανίας, με στόλο εμπορικών οχημάτων, ο οποίος περιλαμβάνει 1.000 ρυμουλκούμενα και καλύπτει περίπου 80 εκατομμύρια χιλιόμετρα ετησίως, έχει επιλέξει την Goodyear ως μοναδικό συνεργάτη ελαστικών επειδή είναι σε θέση να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη προσφορά ελαστικών, υπηρεσιών και λύσεων.

Οι βασικοί παράγοντες που οδήγησαν τον Όμιλο SJL να επιλέξει την Goodyear ως συνεργάτη της ήταν η ποιότητα των ελαστικών Goodyear KMAX και τα αναγομωμένα ελαστικά TreadMax, καθώς και οι προοπτικές και η διαφάνεια που προσφέρουν οι υπηρεσίες Goodyear FleetOnlineSolutions και Goodyear Proactive Solutions TPMS, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε 400 οχήματα. Η κάλυψη των υπηρεσιών αυτών από την Goodyear, η οποία επεκτάθηκε και στο Μαρόκο, έδωσε περαιτέρω προστιθέμενη αξία.

Ο Όμιλος SJL, δημιουργήθηκε το 2002 μετά τη συγχώνευση των Transportes San Jose και Transportes Lopez, και έχει τις κεντρικές του υπηρεσίες με έδρα το Oiartzun, κοντά στο San Sebastian στη Βόρεια Ισπανία, με τρία άλλα υποκαταστήματα εντός της Ισπανίας. Η εταιρεία στο Oiartzun εξυπηρετεί τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις σκανδιναβικές χώρες, τη Γερμανία, την Ιταλία και το Μαρόκο. Η SJL έχει επίσης εκπροσώπηση στις Κάτω Χώρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter