Η Harley αλλάζει τα δεδομένα

Η Harley αλλάζει τα δεδομένα

Η σειρά Touring της Harley-Davidson είναι η μοτοσικλέτα της χρονιάς 2017

Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο περιοδικό μοτοσυκλέτας RIDER MAGAZINE, άλλαξε τους δικούς του κανόνες. Για πρώτη φορά ανέδειξε μοτοσυκλέτα της χρονιάς 2017, όχι ένα μοντέλο, αλλά μια ολόκληρη σειρά, η οποία δεν είναι άλλη από τη σειρά Touring, με τον καινούριο κινητήρα Milwaukee-Eight της Harley-Davidson.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός όπως αναφέρει το άρθρο του περιοδικού. Οι υποψήφιοι για τον πολυπόθητο τίτλο ήταν τα εξής: BMW R nineT Scrambler, Ducati Multistrada 950, Honda Rebel 300/500, Indian Roadmaster Classic, KTM 1290 Super Duke GT, Suzuki V-Strom 650, Triumph Bonneville Bobber και το Yamaha FZ-10. «Συνήθως, η επιλογή μιας μοτοσικλέτας για αυτόν τον τίτλο είναι πολύ δύσκολη απόφαση για την ομάδα μας. Ευτυχώς για φέτος, η Harley-Davidson φρόντισε η διαδικασία αυτή να γίνει εύκολη, για αυτό και η ψήφος που ανέδειξε το νικητή ήταν ομόφωνη» δηλώνουν οι συντελεστές του άρθρου.

«Το κοινό της Harley-Davidson ζητούσε έναν καινούριο κινητήρα με περισσότερη δύναμη, με καλύτερη ψύξη, με λιγότερους κραδασμούς και περισσότερο χώρο για τα πόδια, που να διατηρεί τη θρυλική εμφάνιση, τον ήχο και την αίσθηση της Harley-Davidson. Με τον καινούριο τετραβάλβιδο (ανά κύλινδρο) κινητήρα Milwaukee-Eight η Harley-Davidson, όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις αυτές, αλλά τις ξεπέρασε, παραμένοντας πιστή στην υπέροχη εμφάνιση της.» προσθέτει χαρακτηριστικά το άρθρο και κλείνει λέγοντας «η βελτιστοποίηση και ανάπτυξη η οποία το ξεκίνησε το 2009 με καινούριο πλαίσιο για τις μοτοσικλέτες Touring, έχει πλέον ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρες πακέτο, που τιμά το παρελθόν, αγκαλιάζει το μέλλον, προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και θέτει σαν κορυφαία προτεραιότητα την άνεση, την ασφάλεια και την απόλαυση του οδηγού και του συνεπιβάτη. Συγχαρητήρια στη σειρά Touring, και τον καινούριο κινητήρα Milwaukee-Eight, τη μοτοσικλέτα της χρονιάς.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter