H Hyundai επικρατεί στο ράλι Κορσικής

H Hyundai επικρατεί στο ράλι Κορσικής

Οι Τιερί Νεβίλ και Νικολά Γκιλσού με Hyundai τερμάτισαν στην κορυφή του ράλι Κορσικής, χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα τους για φέτος.

Το ράλι Κορσικής αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό του WRC, που ήταν και τέταρτος φετινός. Νικητές αναδείχτηκαν οι Τιερί Νεβίλ/Νικολά Γκιλσού με Hyundai i20 Coupe WRC, με το εν λόγω αποτέλεσμα να σηματοδοτεί την 11η νίκη του κατασκευαστή στον θεσμό, τη δεύτερη στην Κορσική και την πρώτη φετινή.

Στα αρχικά στάδια του ράλι, το πλήρωμα των Βέλγων ήταν στην πρώτη θέση, αλλά το πρωί της Κυριακής, ο Έλφιν Έβανς προπορευόταν κατά 11δλ. Όταν, όμως, αντιμετώπισε πρόβλημα, ο Νεβίλ άδραξε της ευκαιρίας και πέρασε μπροστά, για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Αναφορικά με τους Ντάνι Σόρντο/Κάρλος ντελ Μπάριο, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην τέταρτη θέση, με τη Hyundai να επιστρέφει στην κορυφή του πρωταθλήματος κατασκευαστών, έχοντας 112 πόντους, 12 περισσότερους από τη Citroen. Όσον αφορά στους δύο επιπλέον πόντους που απέσπασε στην Power Stage ο Νεβίλ, του έδωσε προβάδισμα δύο βαθμών στο πρωτάθλημα οδηγών.

Τέλος, οι Σεμπαστιέν Λεμπ/Ντανιέλ Ελενά, τερμάτισαν όγδοοι, έχοντας χάσει δύο λεπτά κατά την εκκίνηση την Παρασκευή.

Ο επόμενος αγώνας του WRC διεξάγεται στην Αργεντινή το διάστημα 25-28 Απριλίου.

Πηγή: Hyundai

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter