Η Hyundai Motorsport παρουσίασε το Veloster N ETCR

Στη Φρανκφούρτη και στο πλαίσιο της ΙΑΑ 2019 πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Veloster N ETCR, του πρώτου ηλεκτρικού αγωνιστικού οχήματος της Hyundai Motorsport.

Το αυτοκίνητο θα μετάσχει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα του 2020, αποτελώντας φυσικά μέρος της εξέλιξης και της προόδου της ηλεκτροκίνησης της εταιρείας.

Συνεχίζει την παράδοση των i30n TCR και Veloster N TCR και πληροί τους κανονισμούς για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, καθώς είναι αμιγώς ηλεκτρικό, με κίνηση στους πίσω τροχούς και κινητήρα τοποθετημένο στο μέσον του αμαξώματος.

Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει και οι ειδικά εκπαιδευόμενοι μηχανικοί της Hyundai Motorsport, επικεντρώνονται σε δύο αυτοκίνητα Veloster E N TCR που θα παραχθούν για την πρώτη σεζόν του ETCR.

Πηγή: Hyundai

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.