Η Hyundai παρουσίασε τον στόλο επίσημων WorldSBK αυτοκινήτων

Η Hyundai παρουσίασε τον στόλο επίσημων WorldSBK αυτοκινήτων

Τον στόλο των επίσημων WorldSBK αυτοκινήτων της παρουσίασε στην Ίμολα της Ιταλίας, στο πλαίσιο του πέμπτου αγώνα του θεσμού, η νοτιοκορεατική εταιρεία.

Η φίρμα θα συνεργαστεί με τους υπεύθυνους του WorldSBK για την πραγματοποίηση διάφορων δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών, όπως για παράδειγμα μερικές δοκιμές μοντέλων της οικογένειας Ν, προκειμένου να διαπιστώσουν και οι οπαδοί τις δυνατότητες αυτών των αυτοκινήτων.

Στη φετινή διοργάνωση, η Hyundai παρουσίασε δύο στόλους. Ο πρώτος αποτελούταν από οκτώ επίσημα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων δύο Safety Cars, το FIM Safety Officer Car, το Race Director Car και τέσσερα ιατρικά. Ο δεύτερος αποτελούταν από τέσσερα αυτοκίνητα δοκιμών που χρησιμοποιήθηκαν ως μέρος του αντίστοιχου προγράμματος.

Τα i30 Fastback N Official Cars είναι εμπνευσμένα από τη Hyundai Motorsport και βασισμένα στο Performance Blue της οικογένειας Ν. Για το WorldSBK, το Hyundai Blue έχει αντικατασταθεί με λευκό για να ξεχωρίζει το i30 Fastback N από τα αγωνιστικά.

Το FIM Safety Officer Car είναι ένα i30 N, διαμορφωμένης έκδοσης. Η απόχρωση του αμαξώματος είναι κόκκινη για καλύτερη ορατότητα όταν έχουν συμβεί ατυχήματα, ενώ μια φαρδιά φάσα πιο σκούρου Hyundai Blue εμφανίζεται στα πλευρά. Το WorldSBK Race Car είναι ένα διαμορφωμένο Kona Electric με μαύρη απόχρωση στο εξωτερικό και μια κόκκινη φαρδιά φάσα στα πλευρά.

Από εκεί και πέρα, το Kona και το νέο Tucson N Line επιλέχθηκαν για τα τέσσερα WorldSBK Medical Cars, λόγω του εξοπλισμού που μπορούν να μεταφέρουν, ενώ τέλος, τα τέσσερα αυτοκίνητα δοκιμών της Hyundai αποτελούνται από δύο μοντέλα υψηλών επιδόσεων i30 N hatchback και i30 Fastback N.

Πηγή: Hyundai

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter