Η καλλονή Γερμανίδα αστυνομικός προτίμησε τελικά την στολή από το μόντελινγκ

Η καλλονή Γερμανίδα αστυνομικός προτίμησε τελικά την στολή από το μόντελινγκ

Η 34χρονη Γερμανίδα αστυνομικός Adrienne Koleszár έκανε τελικά την επιλογή της και επέστρεψε και πάλι στην κανονική της εργασία.

Η Adrienne, αστυνομικός από τη Δρέσδη που ζει στη Σαξονία αναδείχθηκε «η πιο καυτή αστυνομικός της Γερμανίας». Ωστόσο, έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην καριέρα της ως αστυνομικός και ως Instagram influencer αφού οι προϊστάμενοί της την ανάγκασαν να αφοσιωθεί σε ένα από τα δύο.

Τελικά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία εμφανίζεται με την αστυνομική της στολή και ενημερώνει τους followers της πως επέστρεψε κανονικά στην εργασία της.

«Θα είμαι ακόμα στο Instagram στα κοινωνικά μέσα – φυσικά όχι τόσο όσο στους τελευταίους έξι μήνες, αλλά θα δίνω το παρών όσο ήμουν πριν από την 1η Ιουλίου» επισημαίνει η 34χρονη.

«Φυσικά έπρεπε να εξετάσω αν ήθελα να επιστρέψω από 1η Ιανουαρίου. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω με τον εαυτό μου, γιατί δεν είναι μυστικό ότι αυτό το εξάμηνο ήταν μια εποχή που έπρεπε να σκεφτώ που πηγαίνω. Είμαι ευχαριστημένη με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή; Είμαι δυσαρεστημένη και πρέπει να αλλάξω; Ήταν πραγματικά κάτι παραπάνω από αυτό».

Νωρίτερα φέτος της χορηγήθηκε έξι μήνες άδεια άνευ αποδοχών από την υπηρεσία της. Τους μήνες αυτούς ξόδευε τον ελεύθερο χρόνο της γεμίζοντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα ταξίδια που έκανε σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Ντουμπάι.

Η 34χρονη Adrienne έχει περισσότερους από 600.000 οπαδούς στο Instagram και τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες της οι οποίες κάνουν τους πάντες να παραληρούν με το καλλίγραμμο σώμα της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#liebe [unbezahlbar] PUNKT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

du + ich. und nichts ist so wie es scheint.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) στις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter