Δεύτερη μέρα

Η κατάληψη του Πολυτεχνείου μέσα από φωτογραφίες και το μήνυμα του Κάιν (Photos)

Με τους καταληψίες να παραμένουν για δεύτερη μέρα μέσα στο Πολυτεχνείο και τις αστυνομικές δυνάμεις να παραμένουν σε επιφυλακή, πλησιάζει η κορύφωση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, που φέτος έχει διαφορετικό χαρακτήρα.

Οι περίπου 40 αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί συνεχίζουν την κατάληψη, ενώ η Σύγκλητος συνεδριάζει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Την ίδια ώρα, ένα από τα γνωστότερα πρόσωπα του αναρχικού χώρου, ο οποίος δηλώνει μεμονωμένο άτομο από το αναρχικό ελευθεριακό κίνημα, ο Κάιν (σ.σ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος) δηλώνει ότι η κατάληψη δεν σέβεται και δεν τιμά τους νεκρούς του ΄73 και το συλλογικό κοινωνικό πένθος. Και χαρακτηρίζει την κατάληψη ως «εχθρική απέναντι στον αναρχισμό και την αντιεξουσία».

Είναι η πρώτη φορά από την πτώση της Χούντας που δεν γίνονται οι συνηθισμένες εκδηλώσεις του τριημέρου για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.