Η Κεραμέως στο Καβούρι: Χθες ΜΑΤωμα των φοιτητών, σήμερα χαμόγελα με τους πρυτάνεις (Photos)

Η Κεραμέως στο Καβούρι: Χθες ΜΑΤωμα των φοιτητών, σήμερα χαμόγελα με τους πρυτάνεις (Photos)

Χθες ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ κατά φοιτητών που διαδήλωναν στο Καβούρι ενάντια στην “εν κρυπτώ” συνάντηση των πρυτάνεων και την κυβερνητική πολιτική για την ανώτατη εκπαίδευση, σήμερα χαμόγελα και χαλαρά ενσταντανέ της υπουργού Παιδείας με τους πρυτάνεις, σαν μη συνέβη τίποτα. 

Μετά τα χθεσινά νέα σοβαρά επεισόδια της αστυνομίας κατά φοιτητών και τις σοβαρές καταγγελίες για διαδηλωτές που χτυπήθηκαν άσχημα στο κεφάλι ή που βρήκαν τα αυτοκίνητά τους με τα οποία είχαν μεταβεί στο Καβούρι με σκισμένα (!) λάστιχα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έσπευσε σήμερα στον “τόπο του εγκλήματος” προκειμένου να παρουσιάσει τις λεπτομέρειες του σχεδίου νόμου που αφορούν στην αξιολόγηση και τους ειδικούς λογαριασμούς.

Με ανάρτησή της στο twitter, η υπουργός Παιδείας επανέλαβε τα γνωστά αφηγήματα της κυβέρνησης της ΝΔ για “σύγχρονα, εξωστρεφή, ανταγωνιστικά και πιο αυτόνομα Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης”:

«Στην 92η Σύνοδο των Πρυτάνεων μιλήσαμε για βασικούς πυλώνες της πολιτικής του Υπ. Παιδείας για σύγχρονα, εξωστρεφή, ανταγωνιστικά&πιο αυτόνομα Ιδρύμ. Γ´θμιας Εκπαίδ. Γιατί έχουμε χρέος να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας ακόμη καλύτερα Πανεπ. Γιατί η νέα γενιά αξίζει περισσότερα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter