Η Kosmocar-Volkswagen Επίσημος Χορηγός του 6ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

Η Kosmocar-Volkswagen Επίσημος Χορηγός του 6ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

H Kosmocar – Volkswagen ήταν Επίσημος Χορηγός του 6ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη στη συμπρωτεύουσα με μεγάλη επιτυχία. Για τις ανάγκες του αγώνα η Kosmocar είχε διαθέσει στους διοργανωτές ένα στόλο από μοντέλα της Volkswagen. 

Σε ρόλο οχήματος χρονομέτρησης του αγώνα χρησιμοποιήθηκε ένα λευκό ηλεκτροκίνητο e-up!. Αθόρυβο και με μηδενικούς ρύπους, το e-up! αποδείχθηκε ο ιδανικός προπομπός του αγώνα.

Παράλληλα με το διεθνή ημιμαραθώνιο οργανώθηκε και Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων, με τις συνολικές συμμετοχές για τους δύο αγώνες να φτάνουν τις 16.000! Είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετείχαν δρομείς από 53 χώρες από πέντε ηπείρους, με το νεαρότερο να είναι 12 ετών και το γηραιότερο 82.

Όμως η Kosmocar-Volkswagen δεν περιορίστηκε αποκλειστικά στη χορηγία. Είχε ενεργό συμμετοχή με τη δική της ομάδα δρομέων, την «Volkswagen Running Team», η οποία αποτελείται από φίλους της μάρκας καθώς και εργαζόμενους του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Eμπόρων της Kosmocar. Μάλιστα οι δρομείς της Volkswagen Running Team τερμάτισαν σε ιδιαίτερα τιμητικές θέσεις, με το Γιάννη Ζερβάκη να κατατάσσεται τέταρτος στους άνδρες και τη Σόνια Τσεκίνι-Μπουδούρη έκτη στις γυναίκες. Ας σημειωθεί ότι η τελευταία ήταν νικήτρια των δύο προηγούμενων διοργανώσεων.

Αναφερόμενος στη χορηγία του 6ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen, δήλωσε:

«Η χορηγία του 6ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης ήρθε να προστεθεί σε αυτήν του 12ου Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος», νωρίτερα την Άνοιξη. Με τον τρόπο αυτό, η Volkswagen στήριξε έμπρακτα τους δύο μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς αυτού του είδους στη Βόρεια Ελλάδα. Οι δύο διοργανώσεις, οι οποίες πέραν του αθλητικού, έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα, αποτελούν αντίστοιχα τη φθινοπωρινή και εαρινή μαζική αθλητική γιορτή της Θεσσαλονίκης και εμείς μέσα από τη συγκεκριμένη χορηγία προτρέπουμε το ευρύ κοινό να έρθει πιο κοντά στον αθλητισμό.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter