Η Kosmocar-Volkswagen στήριξε χορηγικά το EcoMobility Conference 2019

Στο συνέδριο συζητήθηκε το μέλλον της κινητικότητας, το οποίο η Ελλάδα οφείλει να ακολουθήσει ισότιμα.

Η Kosmocar-Volkswagen ήταν ο χορηγός του EcoMobility Conference 2019, του δεύτερου συνεδρίου με θέμα τις εξελίξεις στη βιώσιμη μετακίνηση, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις που παρουσιάζει η βιομηχανία. Διοργανωτής του συνεδρίου ήταν η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία – θυγατρική της Διεθνούς Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΙΑΕΕ.org) – σε συνεργασία με την οικονομική διεύθυνση του portal insider.gr.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαππείου και μέσω εκπροσώπων από τη βιομηχανία και θεσμικών παραγόντων, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις, οι προβληματισμοί, αλλά και ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, ώστε να μετέχει ισότιμα στο μέλλον της βιώσιμης μετακίνησης.

Στην ομιλία του ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Kosmocar-Volkswagen, τόνισε. «Η ηλεκτροκίνηση είναι περισσότερο κοντά μας από ό,τι νομίζουμε και θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε άμεσα προκειμένου να τεθεί το κατάλληλο νομοθετικό και οικονομικό πλαίσιο, ώστε η ηλεκτροκίνηση να υλοποιηθεί σωστά στη χώρα μας. Από την πλευρά των εταιρειών, της Volkswagen προεξαρχούσης, υπάρχουν πλέον προηγμένα ηλεκτρικά μοντέλα που τεχνολογικά μπορούν να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών. Παράλληλα, επειδή αναφερόμαστε σε μία τόσο οικεία όσο και διαφορετική φιλοσοφία μετακίνησης, είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της ενημέρωσης, ώστε να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, με σκοπό να δημιουργηθεί στους καταναλωτές μία νέα οπτική, μία νέα κουλτούρα που να αγκαλιάσει την ηλεκτροκίνηση».

Να σημειωθεί πως στο συνέδριο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, αλλά και εκείνα που τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο. «Παρόντα» ήταν τα ηλεκτρικά e-up!, e-Golf και το Polo TGI.

Πηγή: Kosmocar-Volkswagen

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.