Η κυρία Μπιτάκου σε νέες εθνικιστικές περιπέτειες! (Video)

Η κυρία Μπιτάκου σε νέες εθνικιστικές περιπέτειες! (Video)

Τη Γεωργία Μπιτάκου την έχουμε συναντήσει στο παρελθόν όπου κατείχε «εξέχουσα» θέση στα συλλαλητήρια για το μακεδονικό, διεκδικώντας διοργανωτικό ρόλο με πολλές εθνικιστικές και ακροδεξιές κορώνες.

Η κυρία Μπιτάκου που διερρήγνυε τα ιμάτιά της κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά την ομιλία της στην συγκέντρωση για το μακεδονικό, τον Γενάρη του 2019 καλούσε με τον τηλεβόα τους συγκεντρωμένους να μπουν στη Βουλή, και να ανοίξουν τις πόρτες για να μπουν όλοι.

Αλλά η κυρία Μπιτάκου δεν είδε πως τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη Βόρεια Μακεδονία την δέχθηκαν πλέον όλα τα κόμματα παρά το ότι έπαιξαν το προεκλογικό θέατρο του παραλόγου…

Δεν αντιλήφθηκε πως όλος ο πολιτικός κόσμος (ή σχεδόν όλος πέραν των φασιστικών σταγονιδίων) είχε δεχθεί εδώ και πολλά χρόνια ως μόνο ρεαλιστικό τη σύνθετη ονομασία για την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Ούτε κατάλαβε ως νομικός – όπως δηλώνει – πως δεν υπήρξε καμία παραβίαση του Συντάγματος με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το μύθευμα της ακροδεξιάς κυρίας Μπιτάκου μπορεί να έχει καταρρεύσει αλλά το αντιαριστερό μένος της την καθοδηγεί.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε βίντεο από την πτήση της όπου συνταξίδευσε με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα πλάι στον οποίο καθόταν η τομεάρχης Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Εκεί βρήκε ευκαιρία να βγάλει το ακροδεξιό και αντιαεριστερό μένος της σε τόνους γραφικούς αλλά επικίνδυνους.

Προς τιμή του, ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου αντέδρασαν συγκρατημένα… αφήνοντας την Γιεωργία Μπιτάκου να εκτεθεί με τους αντιδημοκρατικές και ακροδεξιές της κορώνες. 

Ίσως η κυρία Μπιτάκου να προσπαθεί να βρει κάποιο φως στον ήλιο για τον εαυτό της, αφού και ο ίδιος ο συντηρητικός πλέον πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε χωρίς αστερίσκους το Βόρεια Μακεδονία και την ευρωπαϊκή πορεία της, πέραν της εισόδου στο ΝΑΤΟ.

Εκτός κι αν η κυρία Μπιτάκου θέλει να βάλει όλους τους πολιτικούς στη φυλακή…

Μόνον που σε αυτή την περίπτωση το πολίτευμα θα ονομαζόταν αλλιώς…

Ο τελευταίος που το δοκίμασε ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. 

Υ.Γ. Σας αφήνουμε να κρίνετε μόνοι σας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter