Η κυρία Πελώνη και τα περί ανέμων και υδάτων

Η κυρία Πελώνη και τα περί ανέμων και υδάτων

Είναι αναμενόμενο στην πολιτική κάθε κυβέρνηση -και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη- να προσπαθεί να υποβαθμίσει τον βασικό της πολιτικό αντίπαλο, ωστόσο δεν μπορεί να αρκεσθεί μόνον σ’ αυτό γιατί στο τέλος γίνεται γραφική.

Έτσι, μάλλον πρέπει να αποδώσουμε σε αμηχανία τη νέα δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μύκονο πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. «επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται».

Και η αμηχανία φαίνεται ακόμα περισσότερα αφού η κυρία Πελώνη σχολίασε τις δηλώσεις Τσίπρα πριν καν τις κάνει!!!

Αλλά δεν μένει μόνον εκεί, που είναι και η τελευταία υπερασπιστική γραμμή μιας αποτυχημένης κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα, από την οικονομία και τις επενδύσεις ως την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Εκεί που τα έκανε θάλασσα η κυβέρνηση και ορκιζόταν δια στόματος πρωθυπουργού πως θα ‘χουμε «φυσιολογικό καλοκαίρι» και τουριστικά έσοδα τουλάχιστον στο ύψος του 50% του 2019, αναγκάζεται να κλείσει τη διεθνή «ναυαρχίδα» του ελληνικού τουρισμού: Τη Μύκονο! (σ.σ Συγγνώμη Σαντορίνη)
«Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα», λέει η κυρία Πελώνη εμπνευσμένη από τους ανεμόμυλους της Μυκόνου που ίσως τους θέλει ανεμογεννήτριες, όπως εκείνες που ονειρεύτηκε ο πολιτικός της προϊστάμενος στην Αστυπάλαια. Εκεί που βάλανε μερικές πρίζες και την είπαν… πράσινη!

Και επειδή σε όλα ταιριάζει και ο Παύλος Πολάκης, τον θυμήθηκε και η κυρία Πελώνη, έτσι για να μην απαντήσει επί της ουσίας:

Πως από το όνειρο ενός φυσιολογικού καλοκαιριού με ανοσία της αγέλης, μείναμε με τον εφιάλτη τοπικών lockdown, μετρώντας τα κρούσματα με τετραψήφιους αριθμούς…

Δικαιολογημένα να μην μπορεί να απαντήσει επί της ουσίας η κυρία Πελώνη στην κριτική όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης!

Διαβάστε επίσης: 

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε στη Bild για ένα… «φυσιολογικό καλοκαίρι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter