Η μαντινάδα των απλήρωτων του Mega στον Βαρδινογιάννη – Παραμένουν έξω από την Motor Oil

Η μαντινάδα των απλήρωτων του Mega στον Βαρδινογιάννη – Παραμένουν έξω από την Motor Oil

«Με όσα σου έδωσε ο Θεός κοίτα να τη βολέψεις ποτέ σου μη διανοηθείς κόπο αλλονών να κλέψεις». Με αυτή την μαντινάδα καλούν οι εργαζόμενοι του Mega, απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες, τον μεγαλομέτοχο του καναλιού να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους. 

Διαβάστε την νέα ανακοίνωσή τους:

«Με όσα σου έδωσε ο Θεός κοίτα να τη βολέψεις ποτέ σου μη διανοηθείς κόπο αλλονών να κλέψεις»

Κύριε Βαρδινογιάννη είμαστε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι σας που παραμένουμε έξω από μία από τις εταιρίες σας με αντίσκηνο μέχρι να τελικα να μας πληρωσετε.

Μην απορείτε γιατι φτάσαμε σε αυτο το σημείο. Μαχητές της ζωής ειμαστε. Άλλωστε με καθημερινές μάχες ,ολα αυτα τα χρονια κάναμε το MEGA πρώτο.

Να είναι ψηλά. Να είναι δυνατό και εσείς υπερήφανος που είστε ιδιοκτήτης του. Δικαίωμα σας που το κλείσατε. Ομως εμείς οι εργαζόμενοι σας θα απαιτήσουμε να τιμήσετε επιτέλους το όνομα σας κύριε Βαρδινογιάννη. Να σεβαστείτε επιτέλους την ιστορία και την τιμή των ανθρώπων που δημιούργησαν την αυτοκρατορία σας.Το όνομα μιας ιστορικής οικογένειας που εχει προσφέρει στον τόπο μας. Να μας δώσετε επιτέλους τα χρήματα μας, τον κόπο μας απο τη δουλεια μας. Ετσι κι αλλιώς τα όνειρα μας τα σκοτώσατε.

Με τιμή οι εργαζόμενοι που «ξεχάσατε» απλήρωτους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter