Η Μαρέβα συνεχίζει τις βόλτες εν μέσω καραντίνας – Από την Πάρνηθα στην.. Καλαμάτα

Η Μαρέβα συνεχίζει τις βόλτες εν μέσω καραντίνας – Από την Πάρνηθα στην.. Καλαμάτα

Από την Πάρνηθα στην Καλαμάτα βρέθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, με τη λέξη καραντίνα να της είναι άγνωστη όπως φαίνεται από τις εξορμήσεις που κάνει κάθε λίγο και λιγάκι.

Την ώρα που η αστυνομία μοιράζει πρόστιμα για.. «άσκοπες» μετακινήσεις, όπως σε καρκινοπαθή γιατί μετακινήθηκε εκτός νομού για χημειοθεραπεία, η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Καλαμάτα την Τρίτη για να αλλάξει λίγο τον αέρα της και να συνοδεύσει  στελέχη του οίκου μόδας Dior, τα οποία επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Καρέλια».

Τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Δικαίως λοιπόν, επισκέφθηκαν το Μουσείο. Η σύζυγος του πρωθυπουργού ωστόσο, με τι ιδιότητα  ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα; Τόσο απαραίτητη ήταν η παρουσία της για την ξενάγηση των στελεχών του οίκου στο μουσείο που δεν μπορούσε να λείπει εν μέσω lockdown; 

Φαίνεται πως ο σάλος που ξέσπασε από τις βόλτες της στην Πάρνηθα πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού ακάθεκτη συνεχίζει τις βόλτες της αδιαφορώντας για τα μέτρα και τους κανονισμούς.

Μυστικά & Documento

04/12/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter