Η Maserati Levante Vulcano Limited Edition είναι, ακριβώς, μια έκδοση για λίγους

Η Maserati Levante Vulcano Limited Edition είναι, ακριβώς, μια έκδοση για λίγους

Η Maserati παρουσιάζει τη Levante Vulcano Limited Edition, ένα μοντέλο, που όπως φανερώνει και το όνομά του, θα διατεθεί σε περιορισμένες μονάδες και συγκεκριμένα σε μόλις 150.

Τα αντίτυπα θα διατεθούν στις αγορές των Ευρώπης και Ασίας. Το νέο μοντέλο προσφέρεται με τους κινητήρες twin-turbo V6, ισχύος 350 ή 430 ίππων και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο.

Η εξωτερική απόχρωση Grigio Lava αναδεικνύει τον χαρακτήρα του SUV, του οποίου η εξωτερική όψη ενισχύεται από τα χαρακτηριστικά του πακέτου Nerissimo (περιλαμβάνει φιμέ πίσω φωτιστικά σώματα, μαύρη χρωμιωμένη γρίλια και λογότυπα, μαύρα μεταλλικής όψης πλαίσια παραθύρων, πόμολα στο χρώμα του αμαξώματος και στιλπνές απολήξεις), το διαχωριστικό καμπίνας, τους τροχούς 21 ιντσών Helios με ματ φινίρισμα και τις κόκκινες, 6πίστονες δαγκάνες της Brembo.

Στην καμπίνα, ξεχωρίζει η σπορ κομψότητα. Τα επενδυμένα με δέρμα καθίσματα είναι θερμαινόμενα και εξαεριζόμενα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα με ικανότητα αποθήκευσης των «θέσεων», ενώ «προικίζονται» και με το έμβλημα της εταιρείας στα προσκέφαλα. Μπορούν να παραγγελθούν με κόκκινη αντιθετική ραφή ή αντίστροφη, κάτι το οποίο παραπέμπει στην «ηφαιστειακή» προσωπικότητα του μοντέλου.

Επίσης, στην καμπίνα υπάρχουν πολλά στοιχεία από ανθρακόνημα, όπως πχ. τα paddles και το ένθετο για το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο τιμόνι, ενώ ξεχωρίζουν εν συνεχεία το χρωμιωμένο, αλουμινένιο λογότυπο στον άξονα μετάδοσης, το νέο λογότυπο Vulcano και η πρόταση «one of 150» (μία από τις 150).

Ο στάνταρ εξοπλισμός πλαισιώνεται από το σύστημα ήχου της Bowers&Wilkins, εκείνο που κλείνει τις θύρες σε περίπτωση που κάποια ξεχαστεί ανοικτή, τους εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και τους πλήρως προσαρμοζόμενους προβολείς LED.

Πηγή: Maserati

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter