Η Mini μεταξύ των νικητών στα βραβεία Best Cars 2019

Η Mini μεταξύ των νικητών στα βραβεία Best Cars 2019

Η επετειακή χρονιά MINI ξεκίνησε με την κατάκτηση ενός τίτλου, καθώς η μάρκα είναι μεταξύ των νικητών του φετινού διαγωνισμού «Best Cars 2019».

Η νίκη κατηγορίας στην ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό αυτοκινήτου «auto, motor und sport» για 43η φορά, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο δημοτικότητας που εξακολουθεί να απολαμβάνει το πρώτο μοντέλο στην πολυτελή κατηγορία μικρών αυτοκινήτων στην 60ή χρονιά του.

Από συνολικά 385 μοντέλα, οι συμμετέχοντες ψήφισαν τα αγαπημένα τους σε έντεκα κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό, επέλεξαν τα «Best Cars 2019», συνολικά και στην κατηγορία εισαγόμενων. Οι νικητές της τελευταίας ψηφοφορίας παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μία πανηγυρική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Στουτγάρδης [International Congress Center Stuttgart (ICS)].

Η MINI απέσπασε τον τίτλο στην κατηγορία εισαγόμενων μικρών αυτοκινήτων. Συγκεντρώνοντας το 30,1% των ψήφων, το επιτυχημένο Βρετανικό μοντέλο εξασφάλισε σαφές προβάδισμα στην κατηγορία του, καταφέρνοντας μάλιστα να βελτιώσει ακόμα και τα εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία είχε τις προηγούμενες χρονιές. Από το 2001 που επανα-λανσαρίστηκε η Βρετανική μάρκα, η MINI έχει συνεχή παρουσία μεταξύ των νικητών της ψηφοφορίας αναγνωστών του «auto, motor und sport». Αρχικά, ήταν συνεχώς νικήτρια στην κατηγορία εισαγόμενων «Μίνι Αυτοκινήτων» («Mini Cars»), και από το 2015 κερδίζει τον τίτλο στην κατηγορία Μικρών Αυτοκινήτων («Small Cars») επί πέντε συνεχείς χρονιές.

Πηγή: MINI

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter