Η Mini παρούσα στη Φρανκφούρτη

Η Mini παρούσα στη Φρανκφούρτη

Η εταιρεία πραγματοποιεί μάλιστα στη γερμανική πόλη το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση, παρουσιάζοντας τα Cooper SE και SE Countryman ALL4

Το πρώτο αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό στην premium compact κατηγορία. Ο κινητήρας είναι ισχύος 135 kW/184 hp και για τα πρώτα 100 χ.α.ω. χρειάζεται 7,3δλ.

Η ενέργεια προέρχεται από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου, παρέχοντας αυτονομία 235-270 χιλιομέτρων. Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει και σε συνδυασμό με τη χαμηλό κέντρο βάρους, επιτρέπει στο όχημα να είναι πιο σταθερό.

Το Cooper SE διαθέτει προβολείς LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ηλεκτρικό χειρόφρενο, 2ζωνικό αυτόματο κλιματισμό και πολλές άλλες τεχνολογίες.

Αναφορικά με το SE Countryman ALL4, η χωρητικότητα της μπαταρίας αυξήθηκε από τις 7,7 στις 10 kWh, αυξάνοντας παράλληλα την αυτονομία κατά 30%, στα 55-57 χιλιόμετρα δηλαδή. Η μπαταρία ιόντων-λιθίου μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε πέντε ώρες μέσω οικιακής πρίζας ή περίπου σε 3,15 ώρες μέσω wallbox.

Το υβριδικό SE Countryman ALL4 διαθέτει και έναν 3κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου, με τη συνδυασμένη ισχύ να είναι 165 kW/224 hp. Είναι 4κίνητο και επιταχύνει έως τα 100 χ.α.ω. σε 6,8δλ.

Πηγή: Mini

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter