Η Μιράντα Ξαφά «ονειρεύεται»να ξεπουληθούν τα ιστορικά μνημεία!

Η Μιράντα Ξαφά  «ονειρεύεται»να ξεπουληθούν τα ιστορικά μνημεία!

Η γνωστή και ακραία νεοφιλελεύθερη Μιράντα Ξαφά η οποία πρόσφατα προβληματίστηκε για την αύξηση του ΕΝΦΙΑ στο σπίτι της στο Κολωνάκι πήρε θέση και για τα ιστορικά μνημεία της χώρας, ζητώντας την «αποκρατικοποίησή»_x000D_
τους!

Αφορμή ήταν ένα tweet του Τάσου Τέλλογλου ο οποίος υιοθετώντας fake new (αλίμονο) και διαβάζοντας τη δήλωση της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά, αντιλήφθηκε(!) πως παραδέχθηκε η υπουργός ότι «τα μνημεία πέρασαν στο Υπερταμείο» προς πώληση!

Ο κ. Τέλλογλου μάλιστα επισυνάπτει και την «είδηση» (fake new) από την γνωστή και μη εξαιρετέα «iefimerida».

Και ως εδώ τα πράγματα είναι «βατά» και κανείς δεν ξαφνιάζεται από την αντίδραση ενός νεοφιλελεύθερου λάτρη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και την παραποίηση της πραγματικότητας και της αλήθειας.

Η Μιράντα Ξαφά έρχεται όμως με τον κυνισμό της και τη λατρεία της στο ο,τιδήποτε αυξάνει τον πλούτο και την «ιδιωτική πρωτοβουλία» να σημειώσει αποκάτω:

«Αφήστε τα μνημεία στο Υπερταμείο! Μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει η διαχείρηση τους – θα σταματήσουν οι απεργίες και οι κλοπές εσόδων».

Με απλά λόγια τα μνημεία, Ακρόπολη, Κνωσός, Ναός του Ποσειδώνα, μουσεία και τόσα άλλα μικρά και μεγάλα να ιδιωτικοποιηθούν για να γίνει καλύτερη διαχείριση, να σταματήσουν τις απεργίες των αριστερών και κομμουνιστών εργαζομένων, να μην κλέβουν τα ταμεία…

Εξάλλου είναι η ίδια που -μεταξύ Δράσης και Νέας Δημοκρατίας – ζήταγε τις περικοπές των συντάξεων και που διέβαλε τη χώρα

Από που να αρχίσεις και που να σταματήσεις, απαντώντας στην κυρία Ξαφά (ΕΔΩ το who is who)!

Απλά να πούμε: Το μίσος της προς τους εργαζόμενους και η λατρεία προς την εξουσία του χρήματος δημιουργεί μεγάλες παραισθήσεις!  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter