Η Mitsubishi Motors παρουσιάζει επίσημα το e-EVOLUTION CONCEPT SUV + EV + AI Evolution στην 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο

Η Mitsubishi Motors παρουσιάζει επίσημα το e-EVOLUTION CONCEPT SUV + EV + AI Evolution στην 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα γιορτάσει την παγκόσμια παρουσίαση του πλήρους ηλεκτρικού πρωτότυπου το οποίο προαναγγέλλει μια πιθανή κατεύθυνση της Mitsubishi Motors για το άμεσο μέλλον.

Ξεχάστε τα μοντέλα Evolution όπως τα είχαμε συνηθίσει… Από αυτοκίνητα επιδόσεων και αντίγραφα των αγωνιστικών μοντέλων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ το όνομα Evolution χρησιμοποιείτε τώρα για ένα ηλεκτρικό Concept Car.

Το Mitsubishi e-EVOLUTION CONCEPT είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό, υψηλών επιδόσεων crossover SUV νέας γενιάς, που παραπέμπει στο μέλλον της MMC. Για μία αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία, το e-EVOLUTION CONCEPT συνδυάζει τα καλύτερα της τεχνολογίας της Mitsubishi Motors με την παντός εδάφους ευελιξία των SUV.

Το μελλοντικό μοντέλο επεκτείνει την τεχνογνωσία των ηλεκτρικών μοντέλων (WV) της MMC στην κατηγορία SUV και την προάγει σε ένα νέο επίπεδο με την Τεχνητή Νοημοσύνη – Artificial Intelligence (AI). Τα στοιχεία αυτά συνδυάζονται άριστα για την επίτευξη ασφαλών και απολαυστικών επιδόσεων που ικανοποιούν τις ανάγκες του οδηγού σε όλες τις καιρικές συνθήκες και όλων των ειδών τα οδοστρώματα.

Το Mitsubishi e-EVOLUTION CONCEPT δημιουργήθηκε για να διεγείρει την περιέργεια οδηγού και επιβατών, πιστό στη φήμη του Evolution.

•Το e-EVOLUTION CONCEPT χρησιμοποιεί υψηλόρροπους, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες με υψηλή ροπή, που συνεργάζονται με ένα σύστημα μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας. Αποτέλεσμα, η αθόρυβη και δυναμική απόκριση που κάνει τα EV να ξεχωρίζουν από τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE). Το Triple Motor 4WD System χρησιμοποιεί ένα μοτέρ που κινεί τους εμπρός τροχούς και ένα νέο σύστημα Dual Motor AYC*1 που συνδέει τους πίσω ηλεκτροκινητήρες μέσω μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας κατανομής ροπής Active Yaw Control (AYC). Σε διαδρομές πόλης, στον αυτοκινητόδρομο ή σε δρόμους με στροφές, το σύστημα πάντα εξασφαλίζει ακρίβεια και ευελιξία συμπεριφοράς, υπακούοντας στις εντολές του οδηγού.

Όμως τι είναι το Active Yaw Control; Πρόκειται για ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης – Artificial Intelligence (AI) που βελτιώνει τις ικανότητες του οδηγού. Μία σειρά αισθητήρων επιτρέπει στο σύστημα AI να διαβάζει άμεσα τις αλλαγές στις οδικές και κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και τις προθέσεις του οδηγού. Συντονίζοντας άριστα τις προθέσεις του οδηγού με τις επιδόσεις του οχήματος, το σύστημα υποστηρίζει οδηγούς όλων των ικανοτήτων. Με τον ευκολότερο και ασφαλέστερο έλεγχο του οχήματος, η οδηγική εμπειρία προάγεται σε νέα επίπεδα.

Με μία ειδική λειτουργία καθοδήγησης (coaching), το σύστημα AI μπορεί να μεταφέρει γνώσεις στον οδηγό και να αυξήσει διακριτικά τις οδηγικές του ικανότητες. Αφού ‘κατασκευάσει’ μία εικόνα με το επίπεδο ικανοτήτων του οδηγού, το σύστημα φτιάχνει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει συμβουλές μέσω φωνητικού διαλόγου και μιας μεγάλης οθόνης στο ταμπλό. Σαν αποτέλεσμα, οδηγοί όλων των ικανοτήτων γρήγορα έχουν στα χέρια τους ένα όχημα που συμπεριφέρεται όπως οι ίδιοι επιθυμούν και σύντομα απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο την οδηγική εμπειρία.

Το Mitsubishi e-EVOLUTION CONCEPT θα είναι ένα από τα 12 μοντέλα που θα εκτίθεται στο περίπτερο της Mitsubishi. Δίπλα του θα βρίσκεται το Eclipse Cross coupe SUV (αποκλειστικό μοντέλο της Ιαπωνικής αγοράς), που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στην Ιαπωνία και προγραμματίζεται να παρουσιαστεί εκεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Το Outlander PHEV και άλλα κορυφαία μοντέλα MMC που πωλούνται στην Ιαπωνία θα δώσουν επίσης το παρών στην έκθεση.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter