Η μοναδική συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι στο Ντουόμο του Μιλάνου για το Πάσχα (video)

Η μοναδική συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι στο Ντουόμο του Μιλάνου για το Πάσχα (video)

Μια μοναδική στα χρονικά συναυλία έλαβε χώρα με τη «σκηνή» να βρίσκεται στο Μιλάνο και το κοινό διασκορπισμένο σε όλο τον κόσμο.

Ανήμερα της γιοτής του Πάσχα για τους Καθολικούς, ο Αντρέα Μποτσέλι τραγούδησε τους υπέροχους ύμνους της καθολικής παράδοσης στο Ντουόμο του Μιλάνου.

Η συναυλία πραγματοποιείται χωρίς καθόλου κοινό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και μεταδόθηκε ζωντανά μεσω youtube.

«Δεν είναι μία συναυλία. Είναι περισσότερο μία ευκαιρία να προσευχηθούμε όλοι μαζί: μία προσευχή λοιπόν για το Μιλάνο και για τον κόσμο, απέναντι σε ένα γεγονός εντελώς οδυνηρό, τραγικό», «για να διαδώσουμε το μήνυμα του Πάσχα, ένα μήνυμα αγάπης και λύτρωσης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Η Λομβαρδία είναι η περισσότερο πληγείσα περιοχή από την πανδημία, με 51.000 κρούσματα και 9.202 νεκρούς, ενώ μόνο το Μιλάνο αριθμεί 11.538 κρούσματα και 4.654 νεκρούς.

«Η εκκλησία είναι άδεια, όμως εμείς είμαστε, ελπίζω, ένα αχανές πλήθος διαδικτυακά συνδεδεμένο, χάρη στο internet, ενωμένο από μία σεπτή κλωστή, την πίστη, που είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε εμφανή απόσταση» διαμηνύει ο Μποτσέλι.

Στο τέλος της συναυλίας που διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ο Αντρέα Μποτσέλι βγήκε από τον ναό και τραγούδησε το Amazing Grace στην είσοδο της εκκλησίας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλονταν εικόνες από τις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου όπως το Παρίσι, το Βερολίνο και η Νέα Υόρκη, έρημες από κόσμο λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας που βιώνουμε.α

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter