Η ΝΔ προσπαθεί να «ξεπλυθεί» από το φιάσκο στη Βουλή μέσω του μικρού Αμίρ

Η ΝΔ προσπαθεί να «ξεπλυθεί» από το φιάσκο στη Βουλή μέσω του μικρού Αμίρ

Να αλλάξει την ατζέντα μετά το φιάσκο στο οποίο εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για την ανομία, την οποίαν προκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται πως επιχειρεί η ΝΔ.

Καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση από τη θέση του κατήγορου βρέθηκε στη θέση του απολογούμενου, λόγω του σκανδάλου Αυγενάκη, βρήκε στη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του 11χρονου την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» που εναγωνίως αναζητούσε. 

Τι κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο στην πρωτολογία όσο και στη δευτερολογία του, δεν βρήκε να πει μια λέξη για τη χρυσαυγίτικη και εν γένει ρατσιστική βία, που εκδηλώθηκε ξανά μόλις την Τετάρτη και μάλιστα έξω από το Εφετείο της Αθήνας, όπου δικάζεται η νεοναζιστική οργάνωση;

Επαναφέροντας τη χυδαία “θεωρία των δύο άκρων” που… μεσουράνησε επί διακυβέρνησης Σαμαρά, όταν η Χρυσή Αυγή βρισκόταν σε άνοδο, η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει μεν την επίθεση στο σπίτι του μικρού Αμίρ, επιχειρεί δε να την βάλει στο “ίδιο τσουβάλι” με οποιουδήποτε άλλου είδους βία κάτω από το πέπλο της “ανομίας”.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ:

«Τα ξημερώματα κάποιοι βανδάλισαν το σπίτι ενός 11χρονου Αφγανού στη Δάφνη, επειδή είχε κληρωθεί ως σημαιοφόρος του σχολείου του.

Κάποιοι άλλοι τον είχαν υποχρεώσει προηγουμένως να κρατά αντί σημαίας, μια ταμπέλα του σχολείου του.

Αυτή είναι η καθημερινή ανομία που ανέδειξε σήμερα η Νέα Δημοκρατία και έχει συχνά, δυστυχώς, και ρατσιστικά κίνητρα.

Γι’ αυτήν ο κ. Τσίπρας δεν είπε κουβέντα στη Βουλή, καθώς ζει στον δικό του τόπο και χρόνο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter