Η νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

Η νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

Παράλληλα με το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 1, διατίθενται αξεσουάρ M Performance, που τονίζουν τον χαρακτήρα του μοντέλου, προάγουν τον δυναμισμό του, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την αεροδυναμική.

Σπορ, ελαφρά και αεροδυναμικά

Τα αξεσουάρ ελαφρού βάρους έχουν εμφάνιση ανθρακονήματος και φινίρισμα μεταλλικού μαύρου χρώματος. Ο εμπρός διαχωριστής αέρα M Performance, το πίσω σπόιλερ και τα αεροδυναμικά πτερύγια σε high-gloss black βελτιστοποιούν την αεροδυναμική, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά, ενώ το ίδιο ισχύει για το ένθετο των μαρσπιέ σε high-gloss black και τον πίσω διαχύτη από ελαφρύ ανθρακόνημα. Επίσης, διακρίνονται τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ η γκάμα των αξεσουάρ περιλαμβάνει και τη νέα μάσκα «νεφρών» Μ με σχεδίαση πλέγματος για τοποθέτηση aftersales.

Λογότυπα σε Frozen Black

Είναι τοποθετημένα στα πλευρά, απόχρωσης Frozen Black, ενώ ο διάκοσμος με τους χρωματισμούς του και το λογότυπο M Performance ταιριάζει με τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Στο εμπρός τμήμα, ξεχωρίζει το λογότυπο σε high-gloss black.

Σύστημα πέδησης M Performance 18 ιντσών

Οι δαγκάνες είναι κόκκινες και συγκριτικά με το στάνταρ σύστημα, ο εμπρός άξονας εφοδιάζεται με μεγαλύτερες, εσωτερικά αεριζόμενες, διάτρητες δισκόπλακες. Οι δαγκάνες είναι 4πίστονες και κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου για εξοικονόμηση βάρους. Ο πίσω άξονας φέρει επίσης ελαφριά δισκόφρενα με μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες.

Σπορ σετ ζαντών 18 και 19 ιντσών

Η BMW προσφέρει τη σφυρήλατη ζάντα M Performance Y-Spoke 554M σε διάσταση 18 ιντσών. Ελαφριά και κατάλληλη για θερινά ελαστικά, έχει φινίρισμα Jet Black matt με πολύχρωμα γραφικά που προβάλλουν το λογότυπο M Performance και το έμβλημα Μ. Η ζάντα αλουμινίου Y-Spoke 711M σε Ferric Grey διατίθεται επίσης σε έκδοση 18 ιντσών. Αυτή η χειμερινή ζάντα είναι κατάλληλη για χρήση με αλυσίδες χιονιού και μπορεί να συνδυάζεται με το σπορ σύστημα πέδησης M Performance. Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης τη ζάντα αλουμινίου M Performance 19 ιντσών με Double Spoke 555M σε διχρωμία, που διατίθεται και ως πλήρες σετ ζαντών για θερινή χρήση.

Οι ζάντες συνοδεύονται και από ειδικές τσάντες M Performance, που έχουν σημάνσεις για τον καθορισμό θέσης κάθε τροχού, ενώ η σχεδίασή τους είναι ελκυστική.

Προτζέκτορες θυρών LED

Προσφέρουν ένα όμορφο καλωσόρισμα, ακόμα και όταν οι θύρες είναι ανοικτές. Υπάρχουν τρία διαφορετικά μοτίβα και το λογότυπο BMW M ή άλλα γραφικά, προβάλλονται στο έδαφος δίπλα στο όχημα.

Σπορ λεπτομέρειες στο cockpit

Το τιμόνι Μ Performance επενδύεται από ύφασμα Alcantara, ενώ έχει ειδική κόκκινη σήμανση στην κορυφή της στεφάνης. Η ραφή είναι γκρι ασημί χειροποίητη σταυρωτή. Ο χαρακτήρας του τιμονιού ενισχύεται με το ένθετο M Performance, το οποίο διατίθεται σε ανθρακόνημα/Alcantara και ανθρακόνημα/δέρμα. Αμφότερες στις περιπτώσεις, δεξιά υπάρχει ένα ένθετο λογότυπο M Performance. Αναφορικά με τα μοντέλα με το κιβώτιο Steptronic, διατίθενται ανθρακονημάτινα paddles M Performance.

Τέλος, τον δικό τους τόνο δίνουν τα βελούδινα ταπέτα με το λογότυπο M Performance, δερμάτινη μπορντούρα με αντίθετη ραφή σε κλασικά χρώματα Μ, μπλε, γαλάζιο και κόκκινο. Τα αντιολισθητικά ταπέτα, προσφέρουν τέλεια εφαρμογή.

Πηγή: BMW

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter