Η νέα BMW Σειρά 3 συγκεντρώνει βραβεία και διακρίσεις

Η νέα BMW Σειρά 3 συγκεντρώνει βραβεία και διακρίσεις

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά 3 της γερμανικής εταιρείας εξασφάλισε πέντε βραβεία στην ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό αυτοκινήτου auto, motor und sport και το διαδικτυακό μαγκαζίνο Moove η BMW.

Κατέκτησε το βραβείο καλύτερης σχεδίασης νέου αυτοκινήτου της χρονιάς, με το βραβείο Autonis 2019, ενώ απέσπασε την πρώτη θέση στο θεσμό Car Connectivity Award διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου συνδεδεμένου αυτοκινήτου στην κατηγορία Connected Cars.

Η BMW κέρδισε τρεις ακόμα διακρίσεις στη φετινή έκδοση του θεσμού Car Connectivity Award. Σε ψηφοφορία αναγνωστών των περιοδικών, το BMW Live Cockpit Professional, το πακέτο Driving Assistant Professional και το Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System κέρδισαν το καθένα την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Διπλή επιτυχία

Στην κατάκτηση του βραβείου Autonis 2019, συγκέντρωσε ποσοστό 32,3% των ψήφων, ενώ το αυτοκίνητο αναδείχτηκε πρώτο στην κατηγορία Connected Cars, συγκεντρώνοντας το 35,7% των ψήφων. Το όχημα διαθέτει προαιρετικά το BMW Intelligent Personal Assistant, αλλά και λειτουργίες, όπως Real Time Traffic Information, On-Street Parking Information, προειδοποιήσεις κινδύνων, BMW Online services, Remote Services και BMW Digital Key μέχρι άριστη διάδραση μεταξύ αυτοκινήτου και ψηφιακών συσκευών οδηγού μέσω του BMW Connected.

Επιπλέον διακρίσεις

Το BMW Intelligent Personal Assistant αποτελεί μέρος του συστήματος BMW Live Cockpit Professional και συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 33,5%. Σε αυτό παρέχονται ψηφιακές λειτουργίες και λειτουργίες πολλαπλών μέσων, μέσω οθόνης αφής, iDrive Controller, διακοπτών στο τιμόνι, φωνητικού ελέγχου και αναγνώρισης χειρονομιών.

Στην κατηγορία «Safety assistance systems», το πακέτο Driving Assistant Professional στέφθηκε το αγαπημένο των αναγνωστών με το 29,6% των ψήφων. Η γκάμα των συστημάτων περιλαμβάνει Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, Steering & lane control assistant, Lane Keeping Assistant με ενεργή προστασία από πλευρική σύγκρουση, Evasion Assistant, Cross Traffic Alert, προειδοποίηση προτεραιότητας και πορείας στο αντίθετο ρεύμα και υποβοήθηση οπισθοπορείας.

Τέλος, στην κατηγορία Sound systems, το Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, που διατίθεται και σε άλλα οχήματα, συγκέντρωσε το 50% των ψήφων. Διαθέτοντας έναν πλήρως ενεργό 10κάναλο ενισχυτή, δυναμικό ισοσταθμιστή (equalizer), 20 ημιφωτισμένα ηχεία και ισχύ 1.508 watt (ανάλογα με την έκδοση), το σύστημα προσφέρει μία πολυεπίπεδη ακουστική εμπειρία.

Πηγή: BMW

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter