Η Nissan ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Plug and Play China

Τη συνεργασία της με την Plug and Play China στο πεδίο της ανοικτής καινοτομίας και της διασπαστικής τεχνολογίας ανακοίνωσε η Nissan, μέσω της Alliance Ventures.

Η Alliance Ventures και η Plug and Play συμφώνησαν σε τριετή σύμπραξη στην Κίνα, με την πρώτη να αναπτύσσει πολλά υποσχόμενα επιχειρηματικά σχήματα, να εκτελεί πιλοτικά έργα και να επενδύει σε νέες τεχνολογίες.

Ως εκ τούτου και η Nissan μεταξύ άλλων, θα μπορεί να ανακαλύπτει τις ευκαιρίες που εντοπίζονται στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο και πρόκειται για την κινεζική.

Η Alliance Ventures θα συνδεθεί με το παγκόσμιο οικοσύστημα καινοτομίας της Plug and Play, με την τελευταία επένδυση, το PowerShare, να αποτελεί μέρος του Προγράμματος Επιτάχυνσης της Κινητικότητας της Plug and Play.

Η πρώτη σύνοδος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη και επικεντρώθηκε στην αυτόνομη οδήγηση, το διαδίκτυο των αυτοκινήτων, την ηλεκτροκίνηση και τη νέα κινητικότητα.

Οι εταιρείες που πιστοποιήθηκαν από την Plug and Play China ήταν πάνω από 25, ενώ η Alliance Ventures δέχθηκε 10 νεοφυείς εταιρείες για να συμμετάσχουν στο 3μηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης.

Πηγή: Nissan

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader