Η Nissan δημιουργεί εκπαιδευτική σειρά βίντεο για τα ηλεκτρικά οχήματα

Μέσω μιας σειράς βίντεο, ο Ιάπωνας κατασκευαστής ενημερώνει τους υποψήφιους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων για τα πλεονεκτήματά τους.

Τα βίντεο αυτά χωρίζονται σε τρεις θεματικές ενότητες.

-Τα αυτοκίνητα με μπαταρίες μειώνουν τις δαπάνες για καύσιμα και συντήρηση

-Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχουν τον ίδιο χώρο με τα συμβατικά αυτοκίνητα και μπορούν να επιταχύνουν με τον ίδιο τρόπο

-Οι ιδιοκτήτες ενός EV γίνονται κοινωνοί της βιώσιμης κινητικότητας για ένα καλύτερο μέλλον

Ο Τιμ Τζάρβις, Αυστραλός εξερευνητής και περιβαλλοντικός επιστήμονας και η Νάγια Έρλιχ-Άνταμ, ιδιοκτήτρια της βιώσιμης επιχείρησης τροφίμων Broccoli Revolution στην Μπανγκόκ συνεργάζονται προκειμένου να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα για τα ηλεκτρικά οχήματα, με τον Γιουτάκα Σανάντα, περιφερειακό ανώτερο αντιπρόεδρο της Nissan για την Ασία και την Ωκεανία, να σημειώνει σχετικά.

«Η εκπαιδευτική σειρά βίντεο στοχεύει στη δημιουργία συνθηκών καλύτερης αποδοχής και υιοθέτησης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων από το κοινωνικό σύνολο. Επικοινωνώντας το αληθινό ενδιαφέρον των ανθρώπων της διπλανής πόρτας, καθώς μαθαίνουν την ευκολία και τα οφέλη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, στοχεύουμε στην απομυθοποίηση τυχόν παρανοήσεων και να εμπνεύσουμε περισσότερους για το μέλλον».

Πηγή: Nissan

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.