Η Nissan επενδύει στη νεοφυή πλατφόρμα PowerShare

Στην επένδυση στην PowerShare, τη νεοφυή ηλεκτρονική πλατφόρμα φόρτισης EV, με έδρα στην Κίνα, προχώρησε η Nissan, μέσω της Alliance Ventures, των Renault-Nissan-Mitsubishi.

Η PowerShare συνδέει τους οδηγούς των ηλεκτρικών οχημάτων, τους παρόχους και τους προμηθευτές, παρέχοντας μια online πλατφόρμα, που βασίζεται στο σύστημα cloud.

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στους προμηθευτές να παρακολουθούν τη ζήτηση από τα οχήματα και παράλληλα την ικανότητα του δικτύου και τη δυνατότητα των οδηγών να εντοπίσουν τους σταθμούς φόρτισης.

Αυτή η επένδυση, προστίθεται σε άλλες δέκα της Alliance Ventures, που εδρεύουν σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Κίνα και πρόκειται για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Ο Φρανσουά Ντοσά, Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος της Alliance Ventures και του Open Innovation, δήλωσε. «Η τεχνογνωσία της PowerShare ανταποκρίνεται στον στόχο της Συμμαχίας για διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην ηλεκτροκίνηση.

Πρέπει να δημιουργηθεί ένα σταθερό δίκτυο υποδομών για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων και των νέων υπηρεσιών κινητικότητας και αναμένουμε από την τεχνολογία της Powershare να συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Επιπλέον, η έδρα της PowerShare στην Κίνα, ευθυγραμμίζεται με την ισχυρή μας παρουσία σε αυτή την αγορά, διαδραματίζοντας τον ρόλο του στρατηγικού κόμβου».

Πηγή: Nissan

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.