Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τα Rotax

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τα Rotax

Με 35 συμμετοχές θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη (στην πίστα Drive Park) η δεύτερη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Rotax Max Challenge.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 2ο γύρο του 2018 έχει ξεκινήσει με τον 2ο αγώνα να διεξάγεται την Κυριακή 17 Ιουνίου στην πίστα Drive Park στη Θεσσαλονίκη. Μετά από 10 χρόνια το Rotax MAX Challenge επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη σε οργάνωση του σωματείου ΑΣΠΙΣ. Πολύτιμη είναι η βοήθεια του τοπικού Γιώργου Κοσμόπουλου και της ομάδας του «Cosmorally», καθώς και της οικογένειας Πολυανίδη που είναι οι ιδιοκτήτες της πρότυπης πίστας Drive Park στο Νέο Ρύσιο.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Micro MAX ξεκινούν οι: Γιώργος Καφαντάρης, Χρήστος Χατζής, Νίκος Αλεξάνδρου και Στέφανος Σταµπολίεβ.

Στην κατηγορία Μini MAX θα συμμετέχουν οι: Μάριος Αγγελόπουλος, Δηµήτρης Μαυροµατίδης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Αργυρίου, Γιώργος Καλιφατίδης και Νίκος Λύκος.

Στην κατηγορία Junior MAX θα συμμετέχουν οι: Γιώργος Μπέρσης, Γιάννης Λάντζης, Ανδρέας Δεβετζόγλου και Λάζαρος Ουγιαρόγλου.

Στην κατηγορία Senior MAX θα συμμετέχουν οι: Μάνος Σκεπετζάκης, Γιάννης Τάνης, Ντάριο Ζιµπαλίστα, Θανάσης Καραχάλιος, Γιάννης Σταµατίου, Κώστας Παπαδόπουλος,Γιάννης Γεωργαλάς, Αργύρης Φυδανάκης, Ιωακείµ Σώης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Πάρης Γκανασούλης και Πάρης Τζελέπης.

Στην κατηγορία DD2 MAX θα συμμετέχουν οι: Χρήστος Οικονόµου, Μάνος Τζαµαριαδάκης, Γιώργος Μυστακίδης, Παύλος Ξυνος, Θανάσης Χατζόγλου, Παναγιώτης Ασηµάκης, Χριστόφορος Γρατσίας, Γιώργος Μπεαζόγλου και Νίκος Σαλπιγγίδης.

Φωτογραφία: PhotoRallyPress copyright free

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter