Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

«Η κυβέρνηση της ακρίβειας και των ανισοτήτων, των υποκλοπών και των εκβιασμών. Η κυβέρνηση της διαφθοράς και της εκτροπής. Ήρθε η ώρα να κριθεί από τον Ελληνικό λαό. Ούτε από τους δημοσκόπους, ούτε από τους καναλάρχες, ούτε από τους εκβιαζόμενους υπουργούς και βουλευτές της», σημείωσε στην αρχή της ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης, ό,τι κι αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, στο δίλημμα που με τον πιο επιτακτικό τρόπο βάζει η σκληρή πραγματικότητα: Δημοκρατία, ή Νέα Δημοκρατία. Δικαιοσύνη, ή Μητσοτάκης. Και να είστε σίγουροι, η απάντηση θα είναι συντριπτική. Η απάντηση θα είναι Δημοκρατία. Η απάντηση θα είναι Δικαιοσύνη. Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές, όποτε και αν στηθούν οι κάλπες. Ο εφιάλτης θα τελειώσει. Η δημοκρατία, το κράτος Δικαίου, η Δικαιοσύνη θα επιστρέφουν» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γήπεδο «Απόλλωνα» στην Πάτρα.

Διαβάστε σχετικά: Γιατί ο Τσίπρας επέλεξε την αποχή από τις ψηφοφορίες για το νομοθετικό έργο της Βουλής

Αποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή και ζητά άμεσα εκλογές (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter