Η Opel Hellas περνάει στον Όμιλο Συγγελίδη

Η Opel Hellas περνάει στον Όμιλο Συγγελίδη

Η Opel Hellas θα συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Συγγελίδη, που θα εξαγοράσει την υφιστάμενη οργάνωση της Opel Ελλάς.

Σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση που έχει υπογραφεί και αναμένεται να εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη εταιρεία, υπό τη νέα ιδιοκτησία.

«Σύμφωνα με τους στόχους του στρατηγικού μας σχεδίου PACE, αυτή είναι μία ακόμη απόφαση η οποία θα καταστήσει τη δομή των πωλήσεών μας πιο ευέλικτη, αποδοτική και κατά συνέπεια πιο ανταγωνιστική», δήλωσε ο Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall. «Ο Όμιλος Συγγελίδη είναι ήδη ένας ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές εταιρείες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και την κερδοφορία μας».

Ο Όμιλος Συγγελίδη είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις της Citroën από το 1965, της Peugeot από το 2014 και της DS Automobile από το 2018.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter